"Aşa flacără mare a fost de ardeau hainele pe noi" Un tată a murit carbonizat lângă fiul său de 10 ani, în Sighișoara. Băiețelul a fost salvat în ultima clipă

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 16 dec 2022, 11:45

Un tată a murit carbonizat lângă fiul său de 10 ani, în Sighișoara

Sursa: Facebook IGSU

Un incendiu devastator a avut loc seara trecută într-un cartier de locuințe improvizat din Sighișoara. Un bărbat de 49 de ani a murit carbonizat lângă fiul său de doar 10 ani. Copilul a fost salvat în ultima clipă.

Unsprezece familii au rămas pe drumuri, după ce casele lor au fost mistuite de flăcări seara trecută, într-un cartier de locuințe improvizat din Sighișoara. Incendiul devastator ar pornit de la un reșou pe care una dintre familii îl folosea pentru încălzirea locuinței. Bărbatul de 49 de ani a sfârșit carbonizat lângă fiul său.

Un bărbat de 49 de ani a murit carbonizat lângă fiul de doar 10 ani, în Sighișoara

Bărbatul de 49 de ani, dormea alături de fiul său de 10 ani. Pentru că era extrem de frig, tatăl a lăsat un reșou în priză, pentru a se încălzi. Acesta a făcut scurt circuit, iar în cameră s-a pornit un incendiu devastator. În urma incendiului, 11 familii au rămas pe drumuri, chiar în prag de sărbători.

 ”La noi a strigat un băiat care stătea în curte, ieșiți

afară mamă că arde. Când am ieșit era flacăra aceea mare/ Eram în casă. Stăteam în pat, iar dintr-o dată am văzut o flacără mare, care ardea la vecini/ Eram în casă. Chiar am făcut un duş. Am ieşit din duş afară şi am auzit vecinii că strigau să dea telefon la pompieri că ia foc. ”,
au declarat martorii care au asistat la tragedie.

Citește și: Cine este polițistul din Galați, de doar 21 de ani, care și-a tăiat venele și apoi s-a împușcat în cap. Acesta fusese părăsit recent de iubita sa

Locuința a fost înghițită de flăcări în câteva minute, iar focul s-a extins rapid şi la locuinţele învecinate.

Am fost solicitați să intervenim la stingerea unui incendiu produs pe strada Ștefan

cel Mare la un ansamblu de bărăci unde locuiesc aproximativ 11 familii”, Ciprian Hetea, ISU  Mureş, potrivit Observator.ro.

Citește și: Dinu Maxer rupe tăcerea, după divorț: „Am tot sperat că ne vom împăca”. Deea a plecat de acasă acum 4 săptămâni

Din capcana de foc a reuşit să iasă doar copilul, ajutat de unul dintre vecini. Tatăl acestuia a murit carbonizat.

”Cred că din partea cealaltă de acolo. De-aici, din partea aceasta nu a luat. Acestea sunt barăci de sute de ani. 

- Am fugit afară din casă, şi normal. Aşa ceva nu s-a întâmplat niciodată ca acum. Aşa flacără mare a fost de ardeau hainele pe noi. 

- Munca noastră de o viață întreagă a ars aici, în casă. 

Cansu Dere, eroina serialului Infidelul, dispărută în urma cutremurelor din Turcia? Zvonurile despre dispariția îndrăgitei actrițe au împânzit presa din străinătate!

- Au rămas fără nimic, toată munca lor de-o viaţă s-a destrămat”, au mai spus matorii.

Citește și: Crimă oribilă la Mediaș! Un adolescent de 17 și-a ucis mătușa nevăzătoare pentru a-i fura banii

 

 


Un nou episod al serialului turcesc „Prețul Fericirii” este difuzat la Kanal D joi, 30 martie 2023. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.