Incendiu puternic la Spitalul de Urgență pentru Copii din Cluj! A fost activat Planul Roșu

,
Incendiu Spital Copii Cluj

Incendiu la Spitalul de Ugență Copii din Cluj

[Sursa foto: Captură video Știri de Cluj]

Un incendiu violent a izbucnit în această dimineață la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii din Cluj Napoca. Autoritățile au activat Planul Roșu de intervenție.

Au fost momente de panică joi dimineață la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii din Cluj Napoca, după ce a izbucnit un incendiu la una dintre băile de la Secția de Pediatrie a unității medicale.

Citește și: O femeie de 28 de ani din Anglia a murit la două zile după ce fiicele sale au ars de vii. Incidentul este văzut ca o „triplă crimă”

Incendiu puternic la Spitalul de Urgență pentru Copii din Cluj

Incendiul s-a produs într-un grup sanitar din Secțiea de Pediatrie 2 a Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii, transmite ISU. 

La fața locului au intervenit trei autospeciale pentru stins incendii, o auto-platformă pentru intervenții și salvări de la înălțimi și un echipaj SAJ.

Pacienții și aparținătorii de la etajele 3,4 și 5 au fost evacuați ca și măsură de siguranță, până la sosirea forțelor de intervenție, și au fost relocați în alte spații din interiorul spitalul.

" A fost anunțat un incendiu într-o baie a Secției Pediatrie 2 a Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii, situat pe strada Crișan din municipiul Cluj-Napoca.

Trei autospeciale pentru stins incendii, o auto-platformă pentru intervenții și salvări de la înălțimi și un echipaj SAJ au fost dislocate la fața locului.  

Pacienții și aparținătorii de la etajele 3,4 și 5 au fost evacuați ca și măsură de siguranță, până la sosirea forțelor de intervenție, și au fost relocați în alte spații din interiorul spitalul.”, informează ISU Cluj. 

A fost activat Planul Roșu de intervenție

Autoritățile au activat Planul Roșu de intervenție de la ora 8.55.

”În momentul sosirii pompierilor la fața locului s-a constatat că ardea masca din materiale plastice a canalului tehnic dintr-un grup sanitar situat la etajul 3 al spitalului, cu degajări intense de fum la etajele 3, 4 și 5.

Flăcările au fost stinse imediat după sosirea pompierilor la fața locului. Nu au fost înregistrate persoane rănite în urma acestui eveniment.

În aceste momente se verifică canalul tehnic și spațiile spitalului pentru a se confirma lipsa oricărui pericol și a fi redate în folosință spatiile evacuate ale spitalului", a transmis ISU Cluj.

Citește și: O mașină de lux a luat foc în Nordul Capitalei. Flăcările s-au extins și blocul din apropiere. Pompierii au intervenit de urgență

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Două fetițe, de 1 an și 3 ani, au murit arse de vii, într-un incendiu pus intenționat. Cine este principalul suspect

Guvernul va îngheța pensiile de serviciu pentru 5 categorii de pensionari

Două fetițe, de 1 an și 3 ani, au murit arse de vii, într-un incendiu pus intenționat. Cine este principalul suspect

O mașină de lux a luat foc în Nordul Capitalei. Flăcările s-au extins și blocul din apropiere. Pompierii au intervenit de urgență

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies