Incendiu violent azi-noapte, în Piața 1 Decembrie din Capitală! De la ce ar fi izbucnit flăcările: „Tot arde, toată piața”

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 07 dec 2022, 09:35

Incendiu violent azi-noapte, în Piața 1 Decembrie din Capitală! De la ce ar fi izbucnit flăcările 

Sursa: Canva/România TV - Colaj Kanal D

Un incendiu violent a avut loc azi-noapte în sectorul 3 al Capitalei, în Piața 1 Decembrie, unde mai multe tarabe și magazine au luat foc și n-au mai putut fi salvate.

Incendiu violent azi-noapte în sectorul 3 al Capitalei! Piaţa 1 Decembrie a fost năpustită de flăcări, astfel că zeci de tarabe cu marfă, câteva magazine de haine şi saloane de înfrumuseţare din incinta pieței au fost făcute scrum.

Incendiu violent în Piața 1 Decembrie din Capitală

Oamenii au fost treziți din cauza fumului gros emanat de flăcări, dar și de zgomote puternice, asemănătoare cu cele ale petardelor. Din fericire, nimeni nu a fost rănit, dar pagubele materiale sunt foarte mari, iar proprietarii vor avea de suferit. 

Citește și: Incendiu la Spitalul de Copii din Timișoara, cel puțin 100 de persoane au fost evacuate. A fost activat planul roșu de intervenție. Raed Arafat, prima reacție după incident

Incendiul a izbucnit la puțin timp după trecerea miezului nopții, iar flăcările au înghițit rapid spațiile comerciale din piață. Tarabele şi magazinele au fost cuprinse de foc rapid, iar suprafața totală care a fost afectată este de 1000 de metri pătrați.

„Arde tot! Tot arde, toată piața!”, a exclamat un martor.

Incendiul ar fi izbucnit de la niște petarde aruncate de copii

„Am auzit o bubuitură, nişte pocnitori, şi a luat foc. Au trecut nişte copii mai devreme un pic şi cred că ei au aruncat. Imediat s-a extins. De la pocnitori, de la o petardă, ceva”, a declarat paznicul pieței, care ar fi dat și alarma incendiului.

Incendiul a fost stins după mai bine de trei ore, iar martorii au declarat, de asemenea, că focul a izbucnit din cauza unei petarde aruncate de cineva. 

Citește și: O ambulanță care transporta un pacient a fost implicată într-un accident, în Gorj. Asistenta este în comă, iar pacientul a decedat

Cine este tânăra care a fost găsită pe stradă cu mâinile pătate de sânge și parțial dezbrăcată. Autoritățile din Baia Mare au intervenit imediat

Bubuiturile și mirosul de fum sunt cele care i-au trezit pe oamenii din zonă din somn.

„Ajunşi la faţa locului s-a constatat că incendiul se manifesta la mai multe spaţii comerciale, existând posibilitatea propagării la celelalte spaţii învecinate. Aceştia au realizat şi reuşit localizarea într-un timp foarte scurt, nefiind afectate celelalte spaţii”, a declarat Marian Stoica, locotenent-colonel ISUBIF.  

Pompierii au intervenit la fața locului cu 20 de autospeciale și urmează să fie deschisă o anchetă oficială în vederea stabilirii cauzelor și circumstanțelor producerii incendiului.

 


Nona pare interesată de un date cu Ionuț: „Da, mi-aș dori!”. Concurenta urmează să decidă ce va face în această privință

Nona este interesată de Patrick, dar, atunci când a intrat în „Casa Iubirii”, era îndreptată spre Ionuț. Acum, aceasta are șansa de a avea un date cu Ionuț și mâine, 2 februarie, urmează să decidă dacă va accepta sau nu.

Cookies