Explozie la un bloc din Dâmbovița! Au fost evacuate 12 persoane

Author: Lavinia Medrea

Explozie la un bloc din Dâmbovița! Au fost evacuate 12 persoane

Sursa: Pixabay/incomod-media.ro - colaj Kanal D

O explozie a avut loc azi într-un bloc din Fieni, Dâmbovița, unde au fost afectate două apartamente. Au fost evacuate 12 persoane, iar una a fost rănită.

Astăzi, 28 noiembrie 2022, a avut loc o explozie la un bloc din oraşul Fieni, Dâmbovița, unde două apartamente au fost afectate.

O persoană a fost rănită iar alte 12 au fost evacuate. Nu se cunosc, deocamdată, cauzele exploziei, relatează  News.ro.

Explozie la un bloc din Dâmbovița. O persoană au fost rănită iar 12 evacuate

Conform Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dâmboviţa, explozia a avut loc azi, 28 noiembrie 2022, într-un apartament dintr-un bloc de pe strada Republicii din oraşul Fieni, Dâmbovița.

Citește și: Modul tragic în care a murit o româncă din Italia, născută în Reșița, la doar 34 de ani. Anca a lăsat în urmă trei copii și un soț care o iubeau

La locul incidentului au intervenit pompierii de la Garda Fieni cu o autospecială de stingere şi o ambulanţă SMURD, Detaşamentul Pucioasa cu două autospeciale de stingere şi o autospecială pentru descarcerare. 

„La locul evenimentului pompierii au constatat că în urma exploziei a fost afectat apartamentul unde s-a produs deflagraţia şi un apartament vecin. Explozia nu a fost urmată de un incendiu. În urma evenimentului, o persoană, conştientă, primeşte îngrijiri medicale de la echipajul SMURD”, a transmis ISU Dâmboviţa. 

Citeste si: De ce nu vrea Georgiana Lobonț să vorbească despre divorț. Armin Nicoară încearcă să o convingă

Citește și: De ce s-au luat la bătaie două familii la Târgul de Crăciun din Piața Constituției. Atmosfera magică a fost acoperită de țipetele îngrozite ale copiilor

Au fost evacuate 12 persoane din imobil, iar cauza exploziei este, deocamdată, necunoscută.  

5 filme cu Mel Gibson pe care trebuie să le vezi dacă ești fan

Cum a murit o româncă din Italia, la doar 34 de ani

Anca Simina Calancea se întorcea de la muncă alături de o colegă de 40 de ani, Rosella Rotella, care conducea un Citroen DS3 crossback. Mașina lor tocmai intrase pe strada Corso Europa când un Nissan Qashqai le-a lovit violent. La volanul acesteia se afla un bărbat din San Benigno, Gilbert Renaldo Damian, în vârstă de 48 de ani, care mergea spre autostrada A4.

Impactul dintre cele două autoturisme a fost atât de puternic încât mașina în care se afla Anca s-a răsturnat și a ajuns pe câmp, iar mașina condusă de șoferul în vârstă de 48 de ani a rămas pe drum, distrusă de coliziune. La locul tragediei au intervenit echipajele de descarcerare și au fost extrase persoanele rănite. 

 


Lacrimi și regrete în „Casa iubirii”! Nona nu vrea să continue cunoașterea cu Patrick: „Nu mi-aș dori să mai încerc să te cunosc mai bine, pentru că nu-mi plac oamenii falși”

Nona și Patrick au luat cina în camera roșie. Deși Patrick a fost fericit după întâlnire, Nona spulberă tot și îi aduce la cunoștință că nu mai vrea să-l cunoască din cauza comportamentului său.

Cookies