Un nou concurent intră în casa Puterea Dragostei. Cu cine va dansa și pe cine va invita în camera roșie? Urmărește o ediție incendiară „Puterea dragostei” luni, 18 ianuarie, de la 11:00 și 17:00 pe Kanal D

,
Un nou concurent în casa puterea dragostei
Un nou concurent intră în casa Puterea Dragostei[Sursa foto: Captură KANAL D]

Săptămâna începe cu o mulțime de surprize pentru concurenții de la Puterea Dragostei. Cine este noul concurent care va păși în casă? Va reuși să atragă toate privirile!


In articol:

După ce în gala de duminică a fost eliminată Izabelle, în casa Puterea Dragostei își va face apariția un nou concurent care se va bucura de toată atenția fetelor. Despre cine este vorba?

Surprize la Puterea Dragostei încă din prima zi a săptămânii

Deși săptămâna va începe cu un eveniment mai puțin plăcut, având în vedere că Marinescu și Codruț vor avea un conflict și aproape că se vor lua la bătaie, spiritele se vor calma în momentul în care un nou băiat își va face apariția în casă.

Alex este noul concurent de la Puterea Dragostei. Acesta le va aduce flori fetelor și o va invita la dans pe Maria, însă va reuși să stârnească o mulțime de controverse în momentul în care va decide să meargă în camera roșie alături de Alexandra. 

Tot în ediția de luni a emisiunii Puterea Dragostei, Nicos va avea parte de o mare surpriză. În casa Puterea Dragostei va intra pentru el o femeie cu care se pare că a avut o legătură apropiată în trecut.

Despre cine este vorba, dar și cum va reacționa Nicos poți vedea în ediția de luni a emisiunii Puterea Dragostei, difuzată la Kanal D de la 11:00 și de la 17:00.

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de duminică, 17 ianuarie –Prima parte- VIDEO. Bătaie în Gala Puterea Dragostei. Cele două concurente nu au mai ținut cont de nimeni!

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de sâmbătă, 16 ianuarie –A doua parte- VIDEO. Marinescu o atacă pe Mariana: „Nu am ce să văd la tine!”

 

Citește-ne pe
Citește și:

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de sâmbătă, 16 ianuarie –Prima parte- VIDEO. Marinescu, jigniri la adresa unei concurente: „Poate îi faci cadou un șampon, e cam...

China domină categoric Jocurile Olimpice: cum arată clasamentul pe medalii și locul ocupat de România

BOMBĂ! Simona Halep îl distruge pe Ion Țiriac! De ce nu l-a invitat la nunta ei și cine i-a fost NAȘ! Lovitură TOTALĂ

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de vineri, 15 ianuarie –A doua parte- VIDEO. Mariana, scoasă din minți de Rareș: „Dacă mai scoți o dată cuvântul ăsta pe gură...”

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de vineri, 15 ianuarie –Prima parte- VIDEO. Romeo și Alexandra, replici acide: „Ai tu bani să mă cumperi pe mine?”

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies