Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de duminică, 17 ianuarie –A doua parte- VIDEO. Pedepse pentru concurenții care au încălcat regulamentul

,
Cristina Mihaela, prezentatoarea emisiunii Puterea Dragostei
Cristina Mihaela, prezentatoarea emisiunii Puterea Dragostei[Sursa foto: Captură KANAL D]

După o săptămână plină de tensiuni la Puterea Dragostei, Gala din această duminică nu putea fi una lipsită de evenimente. Urmărește emisiunea Puterea Dragostei și Live Video Online pe kanald.ro.


In articol:

S-au întâmplat multe la Puterea Dragostei în săptămâna ce este pe cale să se încheie, iar dacă acum concurenții ar putea să discute cu calm și să facă, în sfârșit, pace, aceștia vor demonstra încă o dată că orgoliul este mai presus de orice și că nu pot pune capăt discuțiilor.

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Atât băieții din casa Puterea Dragostei, cât și fetele au dat naștere unor conflicte puternice în această săptămână și nu de puține ori s-a ajuns la bătaie în cadrul competiției, spre dezamăgirea Cristinei Mihaela care de fiecare dată a încercat să aplaneze discuțiile și să îi determine pe concurenți să reacționeze cu calm, indiferent de situație. 

În partea a doua a emisiunii de astăzi, Alexandra și Maria se vor lua la bătaie chiar sub privirile Cristinei Mihaela. Războiul dintre cele două concurente este departe de a se fi terminat, astfel că și după acest incident vor continua să se atace.

Dacă emisiunea Puterea Dragostei este în topul preferințelor tale atunci când vine vorba despre show-uri de televiziune și nu ratezi nici măcar o ediție, trebuie să știi că îți va fi mult mai ușor să rămâi la curent cu ce se întâmplă în casa iubirii, având în vedere că emisiunea este difuzată și online, live video

pe Kanal D. Emisiunea care face parte din programul TV  al postului Kanal D poate fi urmărită accesând https://www.kanald.ro/live.html  de pe laptop, tabletă sau telefonul mobil.   

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de sâmbătă, 16 ianuarie –A doua parte- VIDEO. Marinescu o atacă pe Mariana: „Nu am ce să văd la tine!”

Ce pedepse vor primi concurenții de la Puterea Dragostei?

Concurenții de la Puterea Dragostei care au greșit vor fi pedepsiți, după cum chiar Cristina Mihaela va anunța. De această dată, Cutia Pandorei va ascunde două mesaje, astfel că toți cei aflați în casa iubirii vor trece prin mari emoții.

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de sâmbătă, 16 ianuarie –Prima parte- VIDEO. Marinescu, jigniri la adresa unei concurente: „Poate îi faci cadou un șampon, e cam nespălată pe cap!”

 

Citește-ne pe
Citește și:

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de vineri, 15 ianuarie –A doua parte- VIDEO. Mariana, scoasă din minți de Rareș: „Dacă mai scoți o dată cuvântul ăsta pe gură...”

ALERTĂ în Rusia: O nouă VARIANTĂ de coronavirus, mai agresivă și mai contagioasă, face ravagii

Scandal ca la ușa cortului! Elena Ionescu și Cristina Șișcanu s-au luat la ceartă în direct! De la ce a pornit totul

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de vineri, 15 ianuarie –Prima parte- VIDEO. Romeo și Alexandra, replici acide: „Ai tu bani să mă cumperi pe mine?”

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de joi, 14 ianuarie –A doua parte- VIDEO. Maria și Alexandra, scene de violență la Puterea Dragostei

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies