Un nou atac al câinilor! Copil de 10 ani, mutilat de trei patrupezi care au fugit dintr-o curte

Author: Alina Petre

Un nou atac al câinilor

Un nou atac al câinilor a avut loc de această dată în Botoșani. Un copil de 10 ani a fost mușcat de trei patrupezi care au fugit dintr-o curte.

După atac copilul a fost transportat de urgență la spital, cu multiple răni pe corp. La fața locului au ajuns mai multe echipaje de poliție, care au găsit și stăpânul câinilor

Citește și: Doi câini de luptă au atacat încă o femeie pe Lacul Morii în București! Patrupezii au scăpat din curtea stăpânului

Copil de 10 ani, mutilat de trei patrupezi care au fugit dintr-o curte

Copilul de 10 ani a fost la un pas să sfârșească sfâșiat de câini. Totul s-a petrecut în orașul Botoșani, pe o stradă de la periferie, în apropierea unui teren împrejmuit cu sârmă, de unde ar fi ieșit animalele.

La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliție, care l-au găsit pe băiat conștient, plin de sânge. 

În urma atacului copilul a suferit multiple răni pe corp și a fost transportat de urgență la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Noi detalii ies la iveală în cazul Anei Oros, femeia ucisă de câini. Ciprian Ciucu a făcut publică o convorbire telefonică dintre Poliția Locală Sector 6 și ASPA București

Stăpânul câinilor a fost găsit

Oamenii legii au găsit și stăpânul câinilor, care a revendicat unul dintre câini.

Ceilalți doi patrupezi încă nu au fost prinși și se află liberi pe străzi.

”Un minor de 10 ani, în timp ce se deplasa pe o stradă din municipiul Botoșani, ar fi fost atacat de 3 câini care i-au creat mai multe leziuni, acesta fiind transportat la spital pentru acordare de îngrijiri medicale. Evenimentul s-a petrecut în zona unui teren îngrădit cu plasă de sârmă și am identificat proprietarul terenului respectiv, care a revendicat unul dintre câini.

Urmează să stabilim exact dacă sunt microcipați, să-i prindem pe toți cei trei câini cu sprijinul celor din cadrul Primăriei Municipiului Botoșani și să vedem din ce categorie fac parte, dacă sunt câini cu stăpân sau fără stăpân”,  a transmis IPJ Botoșani.

Polițiștii fac cercetări pentru a stabili cu exactitate cauzele și împrejurările în care s-a produs incidentu. A fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de neluare a măsurilor legale pentru prevenirea atacului canin.

Citește și: Ana Oroș, condusă pe ultimul drum. Lacrimi și durere la înmormântarea femeii ucise de câini "A plecat"