Ana Oroș, condusă pe ultimul drum. Lacrimi și durere la înmormântarea femeii ucise de câini "A plecat"

Autor: Alina Petre
Actualizat: 28 oct 2023, 01:40

Ana Oroș, condusă pe ultimul drum

Au fost lacrimi și multă durere la înmormântarea Anei Oroș. Femeia a fost condusă pe ultimul drum astăzi de către prieteni și familie.

Femeia ucisă de câini în zona Lacul Morii din Capitală a fost să fie înmormântată astăzi, în orașul natal Baia Mare, în Cimitirul Horea 1. Prietenii și familia și-au luat rămas-bun de la femeia pe care câinii au sfâșiat-o.

Citește și: „Astăzi sunt aici, ca să o iau pe Ana”. Trupul neînsuflețit al Anei Oroș a fost ridicat de către soțul ei. Bărbatul cere să se facă dreptate

Lacrimi și durere la înmormântarea femeii ucise de câini "A plecat"

Au curs lacrimi de durere la înmormântarea Anei Oroș, femeia sfâșiată de câini. Familia și prietenii au încearcat să-și adune puterile pentru a o conduce pe ultimul drum pe femeie. 

Înmormântarea a avut loc astăzi în orașul natal al Anei:  "Ana a plecat acasă... Vă mulțumesc tuturor celor care ați adus un ultim omagiu și ne-ați fost alături în aceste momente dificile.(...)

Înmormântarea va avea loc sâmbătă, în orașul natal Baia Mare, în Cimitirul Horea 1, la orele 13. Drum lin în Lumină, Ana! O să ne lipsești! Dumnezeu să o odihnească în pace!"
, a scris fostul soț al Anei Oros, în mediul online.

Ana Oros Daraban a fost ucisă de câini în timp ce alerga în zona Lacul Morii din București. Tânăra era angajată ca expert în cadrul Direcției de Mediu a Primăriei Capitalei. 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Mărturia cutremurătoare a Anei Oroș după primul atac al câinilor

Ana a trecut printr-un episod dramatic asemănător și în luna aprilie a anului trecut, atunci când a fost atacată de câini în aceeași zonă.

La acea vreme, tânăra a reușit să scape cu viață, chiar dacă a fost transportată de urgență la spital. 

"Eu cunoșteam câinii, dar erau două haite. Pe una o puteam struni, pe cealaltă, la fel, dar erau amândouă și nu am putut. Mă bucur că au fost acei oameni, acel biciclist, să mă salveze.

Avusesem și o premoniție că se va întâmpla ceva rău.

Există un Dumnezeu, am avut puțin noroc, au existat și cazuri fatale.

Știu că s-au sesizat autoritățile. Sper că se vor lua măsurile administrative potrivite, că se vor implica cele două primării care se ocupă de amenajarea zonei Lacul Morii și în amonte, pe Dâmbovița, către Stadionul Chiajna.

Sper să își dea mână cu mână și, împreună cu ceilalți, să pună lucrurile la punct.

Cred că ar trebui să se facă un grup de lucru între primăriile de acolo (Primăria Sectorului 6 și Primăria Chiajna), cu Poliția, să rezolve situația. Eu cred că există soluții. Acei câini pot fi castrați. Sunt multe familii în străinătate care au nevoie de căței și i-ar adopta. Din ceea ce știu nu i-au adunat încă pe toți, au ridicat doar vreo 10 din cei 15-20 care m-au atacat." , povestea Ana Oros pe atunci, pentru  fanatik.ro.

Citește și: Răsturnare de situaţie în cazul morţii Anei: Ar fi fost ucisă de câini de luptă. Un copil de 13 ani, sfâșiat de o haită, în Teleroman

 

Taguri:

Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!