Ce a aparut în cimitir, la capela unde este depusă Ana Oroș. Oamenii au cerut ajutorul autorităților

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 26 oct 2023, 02:55

Ana Oroș a fost ucisă, weekend-ul trecut, de mai mulți câini, în zona Lacul Morii

Sursa: facebook, antena3.ro

Ana Oroș este depusă la o capelă din București, iar, în cimitirul respectiv, mai mulți câini și-au făcut apariția. Cel mai probabil, patrupezii sunt animalele fără stăpân care și-au găsit refugiul în cimitir.

Ana Oroș a fost depusă la o capelă din București, unde mai mulți câini și-au făcut apariția. Speriați, oamenii au cerut ajutorul. În acest weekend, va avea loc înmormântarea acesteia.

O haită de câini a venit la capela unde este depus trupul Anei Oroș

Ana Oroș a fost ucisă, weekend-ul trecut, de mai mulți câini, în zona Lacul Morii.

În urmă cu aproximativ un an, aceasta a mai fost atacată o dată, tot în același loc.

De data aceasta, nu a mai avut cine să o salveze, leziunile provocându-i decesul. Ieri, 25 ianuarie, soțul acesteia i-a ridicat trupul neînsuflețit de la INML, după care a fost depus la capela Cimitirului Giulești Sârbi.

Sâmbătă, pe data de 18 ianuarie, aceasta urmează să fie înmormântată în Baia Mare, orașul natal, alături de părinții ei.

În timp ce apropiații și oamenii impresionați de tragedia ei veneau să își ia adio, mai mulți câini au apărut în cimitir. Oamenii au cerut ajutorul Autorităților pentru Supravegherea și Protecția Animalelor.

Citește și: „Astăzi sunt aici, ca să o iau pe Ana”. Trupul neînsuflețit al Anei Oroș a fost ridicat de către soțul ei. Bărbatul cere să se facă dreptate

Conform oamenilor din zonă, relatează antena3.ro, mai mulți câini fără stăpân se află în acea zonă.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

De ce a revenit Ana Oroș în locul în care a fost atacată și anul trecut

Cu toate că a trecut prin aceleași momente și anul trecut, tot pe câmpul din zona Lacul Morii, Ana Oroș a revenit să alerge.

Conform unui post de televiziune, Cristian Gheorghe, unul dintre prietenii Anei, susține că aceasta și-a dorit să se întoarcă,  pentru a-și „învinge fricile”. De asemenea, aceasta mai spusese că s-a recuperat în urma celor întâmplate anul trecut, vrând, în continuare, să alerge.

Marius Neacșa, cel care e salvat-o în luna aprilie a anului 2022, a spus că Ana Oroș era înconjurată de mai mulți câini: „Ieșim în fiecare dimineață pe acolo.

Eram cu un prieten, ciclist și el. Am văzut pe câmp o femeie înconjurată de mulți câini.

Citește și: Răsturnare de situaţie în cazul morţii Anei: Ar fi fost ucisă de câini de luptă. Un copil de 13 ani, sfâșiat de o haită, în Teleroman

Când am ajuns aproape era doborâtă de câini. Era mușcată rău. Erau câini maidanezi, nu de rasă, vreo 15, 20”.

Conform ziaruldeiasi.ro, dosarul care a fost deschis anul trecut, după ce Ana a fost atacată prima dată, încă nu a fost finalizat. De el se ocupă parchetul de pe lângă Judecătoria Sector 6.

Un martor le-a dezvăluit polițiștilor că a încercat să sară în ajutorul Anei, dar, când a ajuns la fața locului, era prea târziu.