Răsturnare de situaţie în cazul morţii Anei: Ar fi fost ucisă de câini de luptă. Un copil de 13 ani, sfâșiat de o haită, în Teleroman

Autor: Alina Petre
Actualizat: 24 oct 2023, 05:10

Ana ar fi fost ucisă de câini de luptă

Sursa: Facebook Ana Oroș Daraban

Ipoteză șocantă în cazul Anei Oroș! Există posibilitatea ca femeia să fi fost atacată de câini de luptă, antrenați să omoare.

Noi informații ies la iveală, în cazul femeii atacate de câini, în zona Lacului Morii din București. Locuitorii din zonă au rupt tăcerea și au făcut declarații care pot schimba radical cursul anchetei.

Citește și: „Mi-e dor de tine, Ana! Ne vom întâlni acolo mai târziu”. Când și unde va fi înmormântată Ana Oroș, femeia atacată de câini în zona Lacul Morii

Răsturnare de situaţie în cazul morţii Anei: Ar fi fost ucisă de câini de luptă

Un locuitor din zona în care Ana a fost atacată de câini a declarat că haita de câini care a ucis-o este alcătuită din câini de luptă, antrenați să ucidă și lăsați liberi de stăpânii lor.

„A murit un om la câteva sute de metri de casa mea.

O femeie făcea jogging și a murit. A murit într-un loc pe unde mă plimb cu copiii, pe unde bunicul își plimbă nepotul să vadă capre și rațe.

A murit sfâșiată de câini. A murit sfâșiată de câinii de luptă ai mizeriilor de oameni care îi lasă liberi.

Care oameni? Ăia de au casele fix lângă locul cu pricina.

În ultimii cinci ani am mers destul de des pe acolo.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Și ziua și noaptea.

N-am dat de nicio haită de câini maidanezi. Poate am avut noroc. Și jegurile alea, alături de celelalte jeguri numite autorități, nu vor avea nicio problemă. Publicitate”, a scris un locuitor din zonă pe Facebook.

Asociația Chinologică din România avea înregistrați în 2018 doar 107 câini de luptă și de atac pe tot teritoriul României. Echipajele ASPA au capturat și un un metis de amstaff de pe străzile din apropiate locului în care Ana a murit.

Între timp, au trecut deja 4 zile de la moartea Anei Oroș, femeia ucisă de câini și nimeni nu a fost tras la răspundere. Autoritățile continuă să paseze vina de la una la cealaltă. 

Un copil de 13 ani, sfâșiat de o haită, în Teleroman

Astăzi a avut loc un nou atac al câinilor, iar de data asta a fost vorba de un copil de 13 ani din Teleorman, care a ieșit la plimbare și a fost atacat de o haită de câini.

Copilul a fost mutilat de câini, dar din fericire, băiatul a reuşit să se ridice şi să se urce pe un gard de unde l-a salvat o vecină. El a fost transferat de urgență la un spital din București.

”Copilaș de 13 ani, atacat de o haită de câini. Plin de sânge și cu o ureche ruptă, a reușit să scape dintre colții animalelor cățărându-se pe un gard. Vecinii care au ieșit la auzul țipetelor îngrozite au văzut copilul aproape gol, cu hainele sfâșiate, plin de sânge și cu o ureche secționată”, e scris pe grupul de Facebook Alexandria, Teleorman, România 2.0.

Citește și: „Era fără haine pe ea, erau rupte, împrăștiate peste tot”. Ana Oroș a avut atât de multe mușcături pe corp, încât numărul lor nu a putut fi identificat

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!