Un jandarm român a fost filmat în timp ce cădea de pe cal, înainte de parada militară de Ziua Națională a României

,
1 Decembrie

Un jandarm român a fost filmat în timp ce cădea de pe cal, înainte de parada militară de Ziua Națională a României

[Sursa foto: Facebook Radu Dragomir]

Un jandarm a fost surprins într-o filmare în timp ce cădea de pe cal, înainte de parada de 1 Decembrie, lângă Piața Presei din Capitală.


In articol:

Un jandarm român a fost filmat în timp ce cădea de pe cal ieri, înainte de parada de 1 Decembrie, lângă Piața Presei din Capitală. Cei care au vizionat filmarea s-au amuzat copios.

Un jandarm a fost surprins pe o filmare în timp ce cădea de pe cal, înainte de parada de 1 Decembrie

Jandarmul a fost surprins pe filmare în timp ce încerca să se urce pe cal, înaintea paradei militare de 1 Decembrie, dar a întâmpinat dificultăți. Uniforma purtată de acesta este inspirată de cea folosită de regimentul de jandarmi care au făcut parte din prima gardă regală.

Citeste si: Mesajul neașteptat transmis de soția lui Tzancă Uraganu de 1 Decembrie. Urmăritorii Mădălinei Miu au rămas fără cuvinte

Citeste si: Momente emoționante de 1 Decembrie, la Teo Show! Români celebri stabiliți în străinătate au transmis cele mai calde gânduri și urări de Ziua Națională a României!

Jandarmul urcă cu greu pe șaua calului, iar apoi alunecă pe partea cealaltă.

În timp ce încearcă să revină la o poziție normală, îi cade coiful de ceremonie și încearcă să-l prindă, însă asta îl face să alunece și să cadă de pe cal, moment în care și animalul se sperie și începe să se agite.

 

 

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

Mesajul lui Klaus Iohannis de Ziua Națională a României: „Trebuie să acționăm pentru a recăpăta ceea ce acest virus ne-a răpit”

Un bărbat din Maramureș a murit pe loc în timp ce era tras cu colacul pe zăpadă

Azi-noapte, părinții fetei din imagine (din Botoșani) au sunat la 112 și au dat-o dispărută pe fiica lor. Azi, după ore de căutări, polițiștii au găsit-o pe adolescentă la...

Primele imagini de la parada de 1 Decembrie! După o pauză de un an, a avut din nou loc parada militară care sărbătorește Ziua Națională a României

Ce sărbătorim de 1 decembrie. Ziua Nationala a Romaniei are o istorie care trebuie stiuta

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies