Un bărbat din București, aflat sub influența substanțelor interzise, și-a băgat iubita în portbagaj și i-a dat foc. Cearta a pornit de la o datorie

Autor: Andreea Buinoschi
Actualizat: 06 nov 2023, 03:15

Fata a reușit să sune la 112, timp în care STS a localizat autovehicului, iar poliția a ajuns la timp și a reușit să o salveze

Sursa: Poliția Capitalei

Un bărbat din București s-a luat la ceartă cu iubita lui, din cauza unei datorii în vloare de 1.500 de lei, după care a băgat-o în portbagajul mașinii și i-a dat foc. Din fericire, fata a reușit să scape cu viață.

Un bărbat din București, care consumase substanțe interzise, s-a certat cu iubita lui și, într-un moment de furie intensă, a băgat-o în portbagajul mașinii, după care i-a dat foc. Fata a reușit să sune la 122.

Un bărbat din București, care consumase substanțe interzise, și-a băgat iubita în portbagaj și i-a dat foc

Cei doi mergeau cu mașina când au început să se certe din cauza sumei de 1.500

de lei. Bărbatul, care se afla sub influența substanțelor interzise (cocaină), și-a băgat iubita în portbagaj și i-a dat foc.

Fata a reușit să sune la 112, din portbagajul mașinii, deoarece agresorul nu și-a dat seama că i-a lăsat telefonul, timp în care STS a localizat autovehicului, iar poliția a ajuns la timp și a reușit să o salveze.

Incidentul halucinant a avut loc astăzi, 6 februarie, la primele ore ale dimineții.

Înainte de a o băga cu forța în portbagajul mașinii, acesta a agresat-o pe iubita lui și, după aceea, a plecat spre o direcție necunoscută.

Citește și: Două eleve de 15 ani din București au fost spulberate pe trotuar, în drum spre școală, de un șofer drogat

Autoturismul a fost observat în jurul orei 05:10 de către un echipaj al Brigăzii Rutiere, după 30 de minute de când victima sunase la 112.

Mașina era oprită pe un câmp aproape de Strada Mărului, în Sectorul 4 al Capialei.

În momentul în care oamenii legii s-au apropiat, au văzut că, pe scaunul șoferului, era un foc cu flacără deschisă, iar țipetele femeii se auzeau din portbagaj. Nu a durat mult și bărbatul a fost găsit și el, nu departe de locul în care își lăsase iubita și mașina.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Bărbatul a fost testat pozitiv pentru droguri și pentru consumul de alcool, având o valoare de 0,31 mg/l alcool în aerul expirat.

Un bărbat din Vaslui, în stare de ebrietate, a fost implicat într-un accident rutier

Un șofer aflat sub influența băuturilor alcoolice a porovocat un accidend rutier, în comuna Vulturești, județul Vaslui. Acesta conducea cu vitează și a pierdut controlul volanului, după care a ieșit de pe carosabil și s-a răsturnat.

Împreună cu el se mai afla o persoană, ambele find scoase din mașină de către martori. Mai multe echipaje de salvare au venit la fața locului și au acordat primul autor. După aceea, victimele au fost imediat transportate la spital, pentru a li se recolta probe de sânge.

Citește și: O adolescentă de 16 ani, din Botoșani, a amenințat că se aruncă de pe un mall, deoarece tatăl vitreg ar fi vrut să întrețină relații intime cu ea. Bărbatul este cercetat penal

Pe numele șoferului a fost deschis un dosar penal pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice și pentru vătămare corporală din culpă.

 

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!