Un celebru manelist a fost prins la volan sub influența substanțelor interzise. Acesta a încercat să ascundă totul: „Cum am putea face ca să nu apară articolul?”

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 24 ian 2023, 15:47

Iuly Neamțu a fost prins în noaptea de 2 spre 3 ianuarie, în jurul orei 02:00, în centrul Capitalei

Sursa: Facebook

Iulian Stan, cunoscut drept Iuly Neamțu, a fost prins în centrul Bucureștiului în timp ce se afla la volan, deși consumase substanțe interzise. Manelistul ar putea ajunge în spatele gratiilor pentru o perioadă de cinci ani.

Iuly Neamțu are mari probleme cu legea, după ce a fost prins drogat la volan de către polițiștii de la Brigada Rutieră.

Conform spynews.ro, acesta este cercetat penal.

Iuly Neamțu a fost prins drogat la volan

Faimosul Iuly Neamțu a fost prins în noaptea de 2 spre 3 ianuarie, în jurul orei 02:00, în centrul Capitalei. După ce a fost tras pe dreapta de către polițiști, a fost testat cu Drug Test-ul, rezultatul fiind pozitiv pentru cocaină.

Pentru sursa menționată anterior, acesta a recunoscut că substanța interzisă se afla în corpul lui, dar se apără și spune că nu a consumat-o cu bună știință, ci după ce a băut din paharele altor persoane.

„Când am fost oprit de poliție, eram după trei zile de cântări. Știți cum e la petreceri... Se consumă diverse... Am ieșit pozitiv la cocaină după ce am băut din paharele altor persoane. Serios! Eram și răcit... Luam un sirop pentru răceală...

Citește și: O adolescentă de 16 ani, din Botoșani, a amenințat că se aruncă de pe un mall, deoarece tatăl vitreg ar fi vrut să întrețină relații intime cu ea. Bărbatul este cercetat penal

Eu nu am consumat droguri. Le-am explicat și polițiștilor că probabil cocaina era de la persoanele care au participat la petrecere. Acum aștept rezultatele la sânge, de la INML. Sunt convins că este o eroare a aparatului DrugTest, fiindcă știți foarte bine că astea dau erori.(...) Eu nu am apărut niciodată în presă cu chestii de genul ăsta. Acum o să apar pe SPYNEWS? Cum am putea face ca să nu apară articolul?”, a declarat manelistul.

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta

Iuly Neamțu are dosar penal și ar putea ajunge în spatele gratiilor

În cazul în care procurorii vor considera că „nu există interes public” pentru a fi trimis în judecată sau dacă va fi achitat de către judecători, Iuly Neamțu ar putea primi o clasare din partea procurorilor.

Conform Andrei Arsintescu, purtător de cuvânt al Poliției Rutiere, Iuly Neamțu a fost condus la sediul INML, unde i-au fost prelevate mostre biologice.

Un celebru manelist a fost prins la volan sub influența substanțelor interzise. Acesta a încercat să ascundă totul: „Cum am putea face ca să nu apară articolul?”

Ulterior, a fost întocmit și un dosar penal, iar Biroul Cercetări Infracțiuni Rutiere din Brigada Rutieră continuă cercetările, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3.

Citește și: Cine este tânăra de 17 ani care a murit după ce a luat un drog consumat des în rândul tinerilor. Pastila i-a pus capăt vieții în doar câteva ore

Mai mult decât atât, potrivit legii, procurorii pot să închidă cazul, dacă doresc acest lucru, dacă fapta respectivă poate fi pedepsită cu până la șapte luni de închisoare: În cazul infracțiunilor pentru care legea prevede pedeapsa amenzii sau pedeapsa închisorii de cel mult 7 ani, procurorul poate renunța la urmărirea penală când constată că nu există un interes public în urmărirea faptei”.

 


Cine este Alina, noua concurentă din Casa iubirii, sezonul 2? Tânăra a făcut dezvăluiri uluitoare! „Am acasă un băiețel de 4 ani!” Iată care sunt cei trei concurenți care i-au atras deja atenția!

Alina este noua concurentă care a pășit astăzi în Casa iubirii! Tânăra a mărturisit că a pus deja ochii pe trei dintre băieți! „Am o slăbiciune pentru ochii albaștri” Iată ce detalii neașteptate au ieșit la iveală din trecutul Alinei! 

Cookies