Motivul pentru care o adolescentă în vârstă de 17 ani și-a ucis mama cu mâinile goale. Copila și-a recunoscut imediat fapta

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 07 ian 2023, 12:55

Copila și-a recunoscut imediat fapta

Sursa: PixaBay

Încă de la primele ore ale dimineții, o tânără de 17 ani ar fi sunat la urgențe și a recunoscut că și-a omorât mama.

Ulterior, poliția și procuratura pentru minori au început investigațiile.

Adolescenta, care și-a mărturisit crima, a fost arestată sub acuzația de omor voluntar și a fost transferată la un centru din Caltanissetta, arată PalermoToday.

Motivul pentru care adolescenta de 17 ani și-a ucis mama

Adolescenta și mama ei s-ar fi certat destul de des în ultima perioadă, dar de data aceasta, tânăra a avut un exces de furie.

„Mi-am ucis mama”, a spus fata când a apelat la 112.

Citește și: Cine este tânăra de 17 ani care a murit după ce a luat un drog consumat des în rândul tinerilor. Pastila i-a pus capăt vieții în doar câteva ore

Citește și: Ce se întâmplă cu Theo Rose în ultimul trimestru?! Artista, în lacrimi: „Copilul meu nu știu ce are”

Procuratura pentru minori a emis o ordonanță de reținere împotriva fiicei de 17 ani a Terezei Spanò, profesoara de 55 de ani găsită moartă în această dimineață în casa din Corso Butera, Bagheria, unde locuiau amândouă. Ordinul a fost executat, iar acum fata, după ce a mărturisit comiterea crimei, este acuzată de omor voluntar.

Citește și: Spania a înregistrat cel mai mare număr de crime împotriva femeilor din ultimii 20 de ani, în luna decembrie, fiind denumită „cea mai neagră lună”

Când se lansează Kanal D2? Programul noii televiziuni. Anunț oficial

Ancheta, care este încă în desfășurare, a fost demarată după ce fata de 17 ani a sunat la numărul unic de urgență și a recunoscut ce a făcut. La fața locului s-au deplasat ofițeri de la Biroul de Prevenire Generală și criminaliști, care au început ancheta în așteptarea sosirii procurorului pentru minori, Claudia Caramanna. Fata a fost apoi reținută și dusă la secția de poliție din Bagheria pentru investigații și pentru a fi audiată în prezența avocatului ei și a unui psiholog.

Tânăra și-a ucis mama sufocând-o cu mâinile goale

Fata de 17 ani, singura fiică a femeii de 55 de ani, care preda la o școală primară din Casteldaccia, ar fi povestit ultimele ore înainte de găsirea cadavrului, recunoscând că și-a pus mâinile în jurul gâtului mamei sale până când și-a dat ultima suflare. Acest lucru a fost stabilit ulterior de către medicul legist în timpul inspecției cadavrului. Fata, care nu are antecedente penale, a fost dusă la comunitatea educațională terapeutică din Caltanissetta, unde va rămâne până la noi ordine.

Trupul neînsuflețit al Teresei Spanò a fost transportat la Institutul de Medicină Legală de la Policlinico, unde, după ce va fi emis ordinul, se va efectua o autopsie pentru a se stabili cauza exactă a morții profesoarei. După ce cadavrul a fost găsit în această dimineață, a reieșit că femeia de 55 de ani luase pastile, dar nu este clar dacă era vorba de medicamente pe care femeia le lua în mod regulat sau dacă aceasta a fost doar o ipoteză inițială care a apărut atunci când s-a luat în considerare un posibil caz de sinucidere.