Un bărbat de 67 de ani din Uganda are 102 copii și 568 de nepoți. Acesta își obligă cele 12 neveste să ia anticoncepționale

Author: Andreea Buinoschi

Un bărbat de 67 de ani din Uganda, care este fermier, are 12 neveste care i-au dăruit 102 copii și 568 de nepoți, dar, din cauza costului ridicat de trai, le-a obligat să ia anticoncepționale.

„Nu mai foc copii , susține bărbatul din Uganda cu 102 copii și cu 568 de nepoți. Acesta nu mai poate face față cheltuielilor, așa că a apelat la medicină, pentru ca niciuna din cele 12 soții să nu mai rămână însărcinată.

Un bărbat de 67 de ani din Uganda are 12 neveste, 102 copii și 568 de nepoți

Musa Hasahya, în vârstă de 67 de ani, le-a obligat pe cele 12 soții ale sale să ia anticoncepționale, pentru a nu mai aduce pe lume niciun copil.

Bărbatul poligam susține că suma necesară creșterii sutelor de persoanele este mult prea mare pentru el, informează The Sun. Deși nu s-ar fi gândit că se poate ajunge în această situație, Musa susține că nu se poate mulțumi doar cu o femeie.

„Venitul meu a devenit din ce în ce mai mic de-a lungul anilor din cauza creșterii costului vieții, iar familia mea a devenit din ce în ce mai mare. M-am căsătorit cu o femeie după alta. Cum poate un bărbat să fie mulțumit cu o singură femeie?

Citește și: Exclusiv! Mama Siminei Loica recunoaște că fiica ei și Alex Bobicioiu ar trebuie să fie mai înțelegători unul cu celălalt: "Mi-aș dori să fie mai fericiți!" Ce se intampla intre cei doi

Toate soțiile mele locuiesc împreună în aceeași casă. Îmi este ușor să le monitorizez și, de asemenea, să le împiedic să fugă cu alți bărbați din acest sat”, a declarat acesta.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Mai mult decât atât, două dintre soțiile sale au plecat din cauza problemelor economice, iar cel mai mare copil are 51 de ani, în timp ce mezinul are șase ani.

Bărbatul îi sfătuiește pe bărbați să nu aibă mai mult de patru soții

După 12 neveste și 102 copii, Musa a înțeles că și plăcerea de a avea mai multe neveste are minusurile ei, așa că îi sfătuiește pe bărbați să nu își ia mai mult de patru soții, pentru a putea să își susțină economic familia.

Musa locuiește cu familia lui în Lusaka, într-o casă cu 12 dormitoare.

Acesta afirmă că își deosebește copiii, însă nu le știe numele tuturor, iar, acum, depune eforturi pentru a-și deosebi și cei 568 de nepoți, conform The Mirror.

Musa s-a însurat prima dată în anul 1971, la vârsta de 16 ani. Acesta a renunțat la școală doi ani mai târziu și, în timp, a devenit un om de afaceri avut și respectat în zonă. Întrucât avea terenuri și posibilități materiale, acesta a început să își tot ia soții, poligamia fiind permisă.

Citește și: Motivul pentru care un adolescent de 17 ani din Timișoara s-a aruncat de la etajul cinci al parcării unui mall

„M-am asigurat că sunt asigurate sape pentru fiecare dintre ele pentru a cultiva pământul și a produce alimente suficiente pentru a susține familia, deoarece solurile sunt fertile”, a precizat acesta.