Motivul pentru care unei tinere de 19 ani, din America, nu i s-a dat voie să asiste la execuția tatălui ei, deși a cerut acest lucru. Bărbatul ar putea fi executat săptămâna aceasta

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 28 nov 2022, 17:46

O tânără de doar 19 ani din Statele Unite ale Americii a cerut să asiste la execuția tatălui ei, dar acest lucru nu îi este permis. Bărbatul a cerut să i se permită fiicei lui să asiste la proces.

Khorry Ramey, în vârstă de doar 19 ani, a cerut să i se permită să ia parte la execuția tatălu i său, fiind condamnat la moarte pentru crimă.

Motivul pentru care nu i s-a dat voie lui Khorry să participe la execuția tatălui ei

După ce Khorry Ramey a cerut să asiste la execuția tatălui său, un judecător a refuzat acest lucru, motivând că este prea tânără pentru a lua parte la așa ceva. Acesta a convocat o lege din Missouri.

Kevin Johnos, tatăl fetei de doar 19 ani, ar urma să fie executat chiar mâine, 29 noiembrie prin administrarea unei injecții letale, după ce, în urmă cu 17 ani, a omorât un polițist.

La acea vreme, bărbatul avea 19 ani și a cerut ca fiica lui să poată lua parte la proces, potrivit BBC.

Citește și: A dezmembrat-o și i-a vândut organele. O femeie de 51 de ani a fost ucisă de iubitul ei, în Peru. Capul acesteia a fost descoperit pe o plajă

Uniunea Americană pentru Libertăți Civile a depus o moțiune de urgență în numele fetei, motivația fiind aceea că drepturile sale constituționale sunt încălcate din cauza legii statului.

De asemenea, aceștia au declarat că, deși legea din Missouri permite asistarea la execuție a persoanelor ce au o vârstă mai mare de 21 de ani, aceasta nu are niciun scop de siguranță.

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta

Kevin Johnson se află în spatele gratiilor de 17 ani.

Aceștia au creat relația tată-fiică prin intermediul vizitelor, a apelurilor telefonice, a scrisorilor și a e-mail-urilor. Mai mult decât atât, în urmă cu o lună, fata și-a adus fiul nou-născut, la penitenciar, pentru ca tatăl ei să își cunoască nepotul.

Tânăra speră că tatăl ei va fi achitat

Khorry Ramey susține că are „inima frântă”, deoarece nu i se permite să fie alături  de tatăl ei „în ultimele sale clipe”, dar, cu toate acestea, speră ca guvernatorul statului Missouri să îl achite, deoarece, susține ea, tatăl ei și-a schimbat comportamentul în închisoare.

Avocații bărbatului au depus mai mult apeluri prin care au încercat să îl scape de la pedeapsa cu moartea. Cu toate acestea, avocații recunosc vinovăția acestuia, dar sunt de părere că rasismul este cel care a jucat un rol important în condamnarea lui.

Un tip de activitate fizică protejează creierul mai mult decât altele!

Citește și: „Ori te faci preot, ori te omor!”. Tănărul de 13 ani din Drobeta, care s-a aruncat de pe o maternitate părăsită, s-ar fi sinucis din cauza tatălui său

„Este chinuitor să știu că sunt pe cale să-mi pierd tatăl din nou atunci când statul îl va ucide, dar nu pot fi prezentă la moartea lui doar din cauza vârstei mele”, a mai precizat tânăra, în dosarul judiciar, relatează The Washington Post.

Kevin Johnson este responsabil pentru uciderea lui William McEntee, ofițer de poliție din Missouri, care avea trei copii.

 


Asiye se află în pericol de moarte atunci când este rănită în confruntarea dintre Tayfun și Omer. Vezi online live episodul 51 al serialului “Totul pentru familia mea”

Episodul 51 al serialului turcesc „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D miercuri, 8 februarie 2023, de la ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.

Cookies