Exclusiv! Mama Siminei Loica recunoaște că fiica ei și Alex Bobicioiu ar trebuie să fie mai înțelegători unul cu celălalt: "Mi-aș dori să fie mai fericiți!" Ce se intampla intre cei doi

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 27 sep 2023, 03:25

Mama Siminei Loica si-ar dori ca fiica ei sa fie mai fericita

Sursa: Instagram

Simina Loica si Alex Bobicioiu au facut un anunt poate surprinzator pentru multi si anume ca s-au casatorit in secret.

Nu au vrut să dea mai multe detalii despre acest lucru, încă nu au confirmat sau infirmat cele spuse, mai ales că cei mai mulți știau că încă nu s-a finalizat divorțul dintre fosta concurenta de la Puterea Dragostei și Zănoagă, însă până la urma viață privata a celor doi nu ar trebui să intereseze pe nimeni. În acest moment, fanii celor doi așteaptă cu sufletul la gura că cei doi să confirme cele spuse sau să recunoască că a fost doar o dorință sau o gluma.

Ce-i drept, Simina și Bobicioiu și-au cumpărat verighete pe care le poarta cu mândrie și pe care le-au și gravat. 

Simina Loica si Bobicioiu recunosc ca inca se mai cearta

Citește și: Anunțul momentului făcut de Simina Loica și Bobicioiu: "Ne-am căsătorit în secret!" Cei doi și-au arătat verighetele

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Chiar daca mai sunt certuri că în orice cupluri, se pare că relația lor se îndreaptă spre un deznodământ fericit desi mulți nu le dădea viață lunga împreună. Mama Siminei, în schimb, a dezvăluit pentru wownews faptul că și-ar dori să nu mai existe intre ei acele certuri care pornesc din nimicuri și să fie mai înțelegători. Atât Simina cât și Bobicioiu spun că se cearta din lucruri mărunte, însă ajung la orgolii și alte cuvinte pe care și le arunca în fata aproape de fiecare data când exista aceste tensiuni intre ei.

Simina Loica: Eu sunt mai orgolioasa"

"Eu sunt mai orgolioasa și răzbunătoare pe moment, după, îmi pare rău imediat. Asta este defectul meu, nu pot să fiu perfecta. Cine mă judeca și zice că sunt rea, sunt pe moment. Eu fac de multe ori primul pas. Eu am făcut primul pas spre el să ne împacăm. Oamenii oricum or să vorbească, cine nu înțelege, nu înțelege.

Cel mai dureros este că și părinții noștri văd știri din astea și poate pe noi nu ne cred că nu ne-am despărțit," a spus Simina Loica.