Anunțul momentului făcut de Simina Loica și Bobicioiu: "Ne-am căsătorit în secret!" Cei doi și-au arătat verighetele

Autor: Alice Popescu

Anuntul facut de Simina Loica si Alex Bobicioiu

Sursa: Instagram

Simina Loica si Alex Bobicioiu au anuntat pe reteaua de socializare faptul ca s-au casatorit.

Cei doi foști concurenți de la Puterea Dragostei care au ținut primele pagini cu relația lor, asta după ce Simina Loica a decis să divorțeze de Alex Zănoagă, se pare că și-ar fi unit destinele. Nu se știe daca au zis acest lucru în gluma sau nu, însă și-au arătat verighetele pe care urmează să le graveze. Cei doi au făcut un story pe Instagram unde au arătat semnul uniunii lor.

Cei doi păreau mai fericiți și mai uniti că niciodată: Să vă arat ce am eu...Da, ne-am căsătorit în secret. Vă așteptam la nunta. Facem nunta la anul și copilul la primăvara, glumesc!"

Simina Loica si Bobicioiu si-au aratat verighetele pe Instagram

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Daca totul ar fi adevărat înseamnă că Simina Loica a finalizat divorțul de Alex Zănoagă, însă bruneta nu a dat niciun detaliu legat de acest aspect și poate că cei doi și-au cumpărat verighete în semn de iubire și uniune, iar până când totul se vă oficializa, cei doi foști concurenți de la Puterea Dragostei prefera să poarte astfel verighetele.

S-au casatorit sau nu Simina Loica si Alex Bobicioiu?

Atât Simina cât și Bobicioiu recunosc că în ultima perioada au avut multe mici neînțelegeri, însă de fiecare data reușesc să treacă peste ele și să fie un cuplu foarte sudat. Chiar mama Siminei i-a sfătuit să fie mai fericiți și mai grijulii unul fata de celalalt în ce privește acest aspect: "Mi-aș dori să fie mai fericiți și mai înțelegători unul cu altul. Nu este că greșește numai unul!" 

 


După ce Gagea a decis să pună capăt interacțiunii cu fosta sa iubită, Alexandra, lucrurile au luat-o razna. Concurenții o suspectează pe Alexandra că nu ar fi simțit nimic pentru Gagea de când a intrat în emisiune.