Un băiat de 14 ani, din Vaslui, înjunghiat de propriul tată în timp ce tăiau porcul, pentru că băiatul nu i-a adus rapid ceea ce i-a cerut

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 12 dec 2022, 09:45

Un băiat de 14 ani, din Vaslui, înjunghiat de propriul tată în timp ce tăiau porcul, pentru că băiatul nu i-a adus rapid ceea ce i-a cerut

Sursa: vreme noua, pexels

Un băiat de 14 ani, din Vaslui, a murit, după ce a fost înjunghiat de propriul tată, la tăierea porcului. Băiatul se afla în grija statului, dar bărbatul l-a cerut înapoi.

Un adolescent din Vaslui a murit, după ce a fost înjunghiat de tatăl său, care se afla sub influența băuturilor alcoolice. Medicii l-au resuscitat minute bune, dar fără niciun rezultat.

Un adolescent din Vaslui a fost înjunghiat de tatăl lui, pentru că l-a contrazis

Băiatul de 14 ani și tatăl lui se aflau în curtea casei, acolo unde tăiau un porc.

Bărbatul a început să bea, nu a mai ținut cont de numărul de pahare golite și și-a pierdut rațiunea.

La un moment dat, atunci când copilul l-a contrazis, bărbatul, aflat în stare de ebrietate, și-a pierdut cumpătul, a luat cuțitul și l-a înjunghiat, fără nicio ezitare.

Medicii care au ajuns la fața locului l-au resuscitat, însă nu au mai putut face nimic pentru a-l salva pe adolescent.

Vestea cumplită a circulat repede și a ajuns și la urechile vecinilor.

Citește și: Tatăl a doi copii a murit subit, după ce timp de câteva săptămâni s-a plâns de dureri de cap. Într-o zi, bărbatul a mers la culcare și nu s-a mai trezit: ”Zbor lin spre cer, îngerul nostru”

„Nu a vrut să aducă repede, la comada lui, ceva şi a intrat cu cuţitul şi l-a înjunghiat”, „S-a îmbătat, a tăiat porcul, i-ar fi zis băiatului ceva, băiatul i-ar fi reproşat şi atunci a băgat cuţitul în el

şi asta s-a întâmplat”, au spus vecinii bărbatului, potrivit observatornews.ro.

Chiar sora victimei este cea care a sunat la 112, după ce și-a revenit în urma scenelor cumplite la care a asistat.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

„Echipajul ambulanţei SAJ efectua manevre de resuscitare.

Aceste manevre de resuscitare au fost continuate de către echipajul SMURD încă 15 minute. Din nefericire, medicul de pe ambulanţa SMURD a fost nevoit să declare decesul minorului”, a transmis Marius Stanciu, ISU Vaslui.

Din cauza abuzurilor tatălui, băiatul ar fi ajuns în grija statului

Câtva timp, băiatul se afla în grja tatălui, dar lucrurile nu stăteau deloc roz, mai ales după ce mama lui a decedat/ Potrivit vecinilor, acesta avea o viață grea din cauza tatălui său, iar comportamentul care i-a fost aplicat ar fi fost atât de rău, încât

chiar ar fi fost internat într-un centru pentru minorii abuzați.

„Era un beţiv. Copilul a fost dat la stat, nu ştiu de ce i l-a adus şi i l-a înmânat înapoi când ştiau ce fel de tată e. Bătăi la greu, bătăi la greu bietul băiat”, au mai spus vecinii.

Citește și: Cine este românul care a fost spulberat de o mașină în timp ce se afla pe scuter, în Italia. Tânărul nu a avut nicio șansă

„A fost luat acum 2 sau 3 luni la centru la Vaslui şi i l-a dat înapoi. Pentru că a zis că nu-l mai bate, că nu-i mai face nimic rău. Copilul era foarte speriat, se vedea că îi era teamă de el. Tot timpul cu teamă”, au mai continuat aceștia.

Bărbatul a fost reținut și se va propune arestarea preventivă, riscând să ajungă în spatele gratiilor, pentru omor calificat.

 


Momente de senzație în Casa iubirii! Sebastian l-a dat de gol pe Bogdan! Concurentul n-a avut încotro și a recunoscut că o place pe Rebecca! Iată ce reacții s-au stârnit în rândul fetelor!