Faptele groaznice pe care le-a făcut un bărbat după ce și-a înjunghiat mortal soția. Cei doi se aflau în plin proces de divorț, iar criminalul avea ordin de restricție

Author: Lavinia Medrea

Cei doi se aflau în plin proces de divorț, iar criminalul avea ordin de restricție

Sursa: Twitter Courtney Spinelli/Scallywagandvagabond - colaj Kanal D

Un bărbat și-a înjunghiat mortal soția, după care a mai comis încă patru fapte groaznice. Poliția a făcut descoperirea când au mers să facă un control asupra femeii care avea ordin de restricție împotriva soțului ei.

Când ofițerii nu au reușit să ia legătura cu nimeni

din casă, au intrat cu forța și au percheziționat locuința. În interior, au găsit cinci cadavre. Ulterior, a doua zi, Biroul legistului din Lake County a identificat cei cinci morți ca fiind Lilia Kisliak, în vârstă de 67 de ani, Vera Kisliak, în vârstă de 36 de ani, Vivian Kisliak, în vârstă de șase ani și Amilia Kisliak, în vârstă de patru ani. Al cincilea a fost chiar criminalul, Andrei Kisliak, în vârstă de 39 de
ani, care s-a sinucis. Toți au murit din cauza rănilor provocate de cuțit.

Un bărbat și-a omorât soția, fiicele, o rudă și animalul de companie iar apoi s-a sinucis

Cu două luni înainte de macabra descoperire, Vera depusese un ordin de protecție împotriva soțului ei, au arătat documentele judiciare. Andrei a fost arestat două săptămâni mai târziu pentru încălcarea ordinului, dar fusese eliberat.

Citește și: O elevă de doar 14 ani a fost înjunghiată mortal în fața prietenei ei de 13 ani. Copilele se îndreptau spre școală când a avut loc tragedia

Cuplul era în plin proces de divorț, care a fost intentat în iulie. Poliția a declarat că este de părere că a fost un incident de natură domestică și că nu există nicio amenințare pentru public.

Șeful poliției din Buffalo Grove, Brian Budds, a confirmat, de asemenea, că un animal de companie a fost găsit mort în proprietate.

„Astăzi este o zi foarte tristă pentru comunitatea noastră, în timp ce continuăm să procesăm acest eveniment de neconceput. Este devastator și traumatizant, după cum vă puteți imagina. Nu te antrenezi neapărat pentru asta. Suntem rezilienți în virtutea a ceea ce facem, dar nimic nu te pregătește cu adevărat pentru așa ceva”, a declarat șeful poliției.

Vecinii sunt șocați de fapta bărbatului

Înregistrările tribunalului au arătat că locuința era în curs de executare silită, brokerul ipotecar declarând că nu a primit plăți din iulie 2020.

Citește și: Un adolescent de 16 ani a bătut un coleg cu bastonul telescopic, apoi l-a lovit și pe tatăl lui și, în final, pe diriginte

Poliția a fost la fața locului timp de câteva zile după crime și a izolat o mare parte din zonă. Grupul de lucru pentru infracțiuni majore din Lake County asistă la anchetă.

Cine este bărbatul din Dolj care a fost înjunghiat într-un conflict spontan. A fost dus de urgență la spital

„Sora mai mare avea o personalitate mare. Foarte gălăgioasă. Sora mai mică era foarte timidă, dar foarte dulce. Copii. Bebeluși. Doar bebeluși. Cum ar putea cineva să facă așa ceva familiei sale?”, a declarat o vecină, șocată de cele întâmplate.

 


Un nou episod al serialului turcesc „Prețul Fericirii” este difuzat la Kanal D joi, 30 martie 2023. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.