O pacientă în vârstă de 72 de ani a fost arestată pentru că a închis ventilatorul colegei de salon. Motivul gestului ei este incredibil

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 02 dec 2022, 15:51

Motivul gestului ei este incredibil

Sursa: PixaBay

O femeie în vârstă de 72 de ani a fost reținută sub suspiciunea de tentativă de omor prin imprudență după ce i-ar fi închis ventilatorul colegei de salon. Întâmplarea a avut loc la un spital din Germania.

O femeie în vârstă de 72 de ani din Germania a fost arestată după ce ar fi oprit de două ori ventilatorul unei colege de cameră din spital, iar motivul este incredibil.

Motivul pentru care o femeie de 72 de ani a închis ventilatorul colegei de salon din spital

Femeia a fost reținută sub suspiciunea de tentativă de omor prin imprudență după incidentul petrecut marți seară în orașul Mannheim din sud-vestul țării.

Poliția și procurorii au declarat că suspecta ar fi oprit ventilatorul unei femei și apoi, în ciuda faptului că personalul i-a spus că aparatul era vital pentru pacientă, l-a oprit din nou mai târziu în cursul serii, asta pentru că era deranjată de sunetul pe care îl scotea ventilatorul. 

Citește și: O româncă de doar 40 de ani a fost împușcată la locul de muncă, în Italia, cu o armă de vânătoare. Cine este făptașul crimei

Într-un comunicat de presă comun publicat de procuratura și de poliția din Mannheim, se arată că femeia a oprit ventilatorul înainte de ora 20.00, după ce „s-a simțit deranjată de zgomotul provenit de la aparatul de oxigen”.

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta

„Deși suspecta a fost informată de către personalul spitalului că alimentarea cu oxigen era o măsură vitală, ea ar fi oprit din nou dispozitivul în jurul orei 21.00”, se arată în comunicat.

Citește și: Motivul pentru care unei tinere de 19 ani, din America, nu i s-a dat voie să asiste la execuția tatălui ei, deși a cerut acest lucru. Bărbatul ar putea fi executat săptămâna aceasta

Pacienta, în vârstă de 79 de ani, a trebuit să fie resuscitată, au precizat autoritățile, și deși viața ei nu a fost în pericol, a necesitat totuși îngrijiri intensive.

Suspecta a fost adusă miercuri în fața unui judecător și dusă la închisoare. Investigațiile sunt în curs de desfășurare.

Cine este fetița de 4 ani care a fost ucisă de câinele familiei. Animalul a sfâșiat-o în grădina casei

Cum a ajuns un cerb în cabina unui șofer de TIR și a fost aproape să-l ucidă

Cerbul a ajuns în cabina șoferului de TIR după un accident destul de urât. Animalul a fost lovit de autocamion atunci când traversa șoseaua spre pădurea în care locuiește. 

Cerbul a apărut deodată pe șosea, astfel că șoferului i-a fost imposibil să îl evite, lovindu-l atât de puternic încât a ajuns în cabina TIR-ului prin parbriz.

 


Asiye se află în pericol de moarte atunci când este rănită în confruntarea dintre Tayfun și Omer. Vezi online live episodul 51 al serialului “Totul pentru familia mea”

Episodul 51 al serialului turcesc „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D miercuri, 8 februarie 2023, de la ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.

Cookies