O pacientă în vârstă de 72 de ani a fost arestată pentru că a închis ventilatorul colegei de salon. Motivul gestului ei este incredibil

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 02 dec 2022, 15:51

Motivul gestului ei este incredibil

Sursa: PixaBay

O femeie în vârstă de 72 de ani a fost reținută sub suspiciunea de tentativă de omor prin imprudență după ce i-ar fi închis ventilatorul colegei de salon. Întâmplarea a avut loc la un spital din Germania.

O femeie în vârstă de 72 de ani din Germania a fost arestată după ce ar fi oprit de două ori ventilatorul unei colege de cameră din spital, iar motivul este incredibil.

Motivul pentru care o femeie de 72 de ani a închis ventilatorul colegei de salon din spital

Femeia a fost reținută sub suspiciunea de tentativă de omor prin imprudență după incidentul petrecut marți seară în orașul Mannheim din sud-vestul țării.

Poliția și procurorii au declarat că suspecta ar fi oprit ventilatorul unei femei și apoi, în ciuda faptului că personalul i-a spus că aparatul era vital pentru pacientă, l-a oprit din nou mai târziu în cursul serii, asta pentru că era deranjată de sunetul pe care îl scotea ventilatorul. 

Citește și: O româncă de doar 40 de ani a fost împușcată la locul de muncă, în Italia, cu o armă de vânătoare. Cine este făptașul crimei

Într-un comunicat de presă comun publicat de procuratura și de poliția din Mannheim, se arată că femeia a oprit ventilatorul înainte de ora 20.00, după ce „s-a simțit deranjată de zgomotul provenit de la aparatul de oxigen”.

„Deși suspecta a fost informată de către personalul spitalului că alimentarea cu oxigen era o măsură vitală, ea ar fi oprit din nou dispozitivul în jurul orei 21.00”, se arată în comunicat.

Citește și: Motivul pentru care unei tinere de 19 ani, din America, nu i s-a dat voie să asiste la execuția tatălui ei, deși a cerut acest lucru. Bărbatul ar putea fi executat săptămâna aceasta

Pacienta, în vârstă de 79 de ani, a trebuit să fie resuscitată, au precizat autoritățile, și deși viața ei nu a fost în pericol, a necesitat totuși îngrijiri intensive.

Suspecta a fost adusă miercuri în fața unui judecător și dusă la închisoare. Investigațiile sunt în curs de desfășurare.

În această seară, de la ora 20:00, în serialul Totul pentru familia mea, Oğulcan este arestat!

Cum a ajuns un cerb în cabina unui șofer de TIR și a fost aproape să-l ucidă

Cerbul a ajuns în cabina șoferului de TIR după un accident destul de urât. Animalul a fost lovit de autocamion atunci când traversa șoseaua spre pădurea în care locuiește. 

Cerbul a apărut deodată pe șosea, astfel că șoferului i-a fost imposibil să îl evite, lovindu-l atât de puternic încât a ajuns în cabina TIR-ului prin parbriz.

 


Cristina și Radu au parte de primele tensiuni, în Casa iubirii! Ce anume a supărat-o pe tânăra concurentă! Iată ce decizie au luat cei doi în privința relației lor! „M-a deranjat în camera roșie un gest pe care l-ai făcut!”

Primele momente tensionate pentru Cristina și Radu! Tânăra a mărturisit ce anume a deranjat-o la comportamentul partenerului ei. Iată ce se va întâmpla cu idila lor în Casa iubirii!

Cookies