O elevă de doar 14 ani a fost înjunghiată mortal în fața prietenei ei de 13 ani. Copilele se îndreptau spre școală când a avut loc tragedia

Author: Lavinia Medrea

Copilele se îndreptau spre școală când a avut loc tragedia

Sursa: Captură YouTube BILD

O fată în vârstă de doar 14 ani a fost ucisă prin înjunghiere de un bărbat, în fața prietenei ei, în vârstă de 13 ani, care a fost grav rănită. Scenele de groază au avut loc când fetele mergeau spre școală.

O fetiță în vârstă de doar 14 ani a fost înjunghiată mortal de un bărbat chiar în fața celei mai bune prietene ale ei, în vârstă de doar 13 ani care, la rândul ei, a fost rănită grav.

Episodul groaznic a avut loc luni dimineață, când fetele se îndreptau spre școală, ca în orice altă zi normală din viața unui elev.  

O adolescentă de 14 ani a fost înjunghiată mortal în fața prietenei ei de 13 ani

Ece, în vârstă de 14 ani, și Nerea, în vârstă de 13 ani, au fost atacate într-o zonă rezidențială din Illerkirchberg, între Stuttgart și München, Germania.

Fetele se îndreptau spre autobuz, la ora 07:30, ieri, iar de acolo urmau să meargă la liceul din Ulm. Niciuna dintre ele nu se aștepta la nenorocirea care avea să apară.

Citește și: Un adolescent de 16 ani a bătut un coleg cu bastonul telescopic, apoi l-a lovit și pe tatăl lui și, în final, pe diriginte

Când Ece și Nerea au trecut pe lângă un centru de primire pentru migranți, un bărbat a ieșit din clădire și le-a atacat cu un cuțit.

Atacatorul era un solicitant de azil din Eitreea, relatează,  publicația Bild, și a împuns-o pe Ece în Stomac, iar pe Nerea în piept. După ce le-a atacat, s-a ascuns în clădirea din care ieșise. 

Un martor a declarat că se afla lângă un semafor și a auzit țipete, astfel că s-a dus să vadă ce se întâmplă.

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta

„O fată stătea întinsă pe drum sângerând, cu o rană uriașă înjunghiată în stomac, iar o altă copilă avea răni în piept”, a declarat martorul, care a sunat imediat la urgențe.

Ece a decedat în urma leziunilor grave

La locul tragediei s-a deplasat o ambulanță care le-a transportat pe fete la spital. Din nefericire, copila în vârstă de 14 ani a murit din cauza rănilor grave pe care le-a suferit.

Citește și: „Fiica mea nu se va mai întoarce niciodată”. Reacția mamei Paulei, românca din Italia care a murit din cauza unui ulcer, după ce a așteptat ambulanța aproximativ trei ore

O fată de 12 ani și-a înjunghiat mortal fratele de nouă ani, după care și-a trezit părinții să le spună ceea ce a făcut

Polițiștii au înconjurat centrul de primire pentru migranți și a arestat cele trei persoane aflate în imobil, inclusiv pe individul de 27 de ani care le-ar fi atacat pe fetițe. 

Deocamdată nu se știu nici cauza atacului, nici dacă victimele și criminalul se cunoșteau.

„Comunitatea este șocată. Una dintre fete a murit. Cu toții suntem profund întristați și plângem împreună cu familia”, a declarat primarul Markus Häußler. 

 


Cine este Alina, noua concurentă din Casa iubirii, sezonul 2? Tânăra a făcut dezvăluiri uluitoare! „Am acasă un băiețel de 4 ani!” Iată care sunt cei trei concurenți care i-au atras deja atenția!

Alina este noua concurentă care a pășit astăzi în Casa iubirii! Tânăra a mărturisit că a pus deja ochii pe trei dintre băieți! „Am o slăbiciune pentru ochii albaștri” Iată ce detalii neașteptate au ieșit la iveală din trecutul Alinei! 

Cookies