„Un alt copil îl primim cu brațele deschise”. Gina Pistol și Smiley au dat vestea cea mare, imediat ce s-au cununat religios. Cei doi miri au radiat de fericire

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 29 mai 2023, 13:57

Mirele abia și-a putut găsi cuvintele când a descris momentul în care și-a văzut soția în rochie de mireasă pentru prima dată

Sursa: instagram, wowbiz.ro

Gina Pistol și Smiley au anunțat că se mărită cu doar câteva săptămâni înainte de a face pasul cel mare, spre bucuria fanilor, iar o veste la fel de frumoasă a fost cea legată de al doilea copil.

Sâmbătă, 27 mai, Gina Pistol și Smiley și-au unit destinele și, la scurt timp după încheierea cununiei religioase, au făcut primele declarații și despre cel de-al doilea copil.

Cei doi au radiat de fericire, iar emoțiile lor au trecut dincolo de ecrane.

Gina Pistol și Smiley își mai doresc un copil

Cei doi miri au oferit un interviu după terminarea cununiei religioase. Vizibil emoționat, Smiley și-a exprimat dorințele în cee ace privește restul vieții pe care îl va petrece alături de Smiley, spunând că, dacă Gina va rămâne iar însărcinată, ar fi un mare motiv de bucurie.

„Ne dorim să avem o lună de miere, să ne întoarcem, să avem o vară frumoasă și, după care, o viață senzațională, să ne facem amintiri frumoase împreună, să îmbătrânim frumos împreună, să ne înțelegem bine, să ne susținem unul pe celălalt și, dacă mai apare și un alt copil, o să îl primim cu brațele deschise și cu toată dragostea”, a mai precizat artistul, într-un interviu postat pe WOWnews.

Mirele abia și-a putut găsi cuvintele când a descris momentul în care și-a văzut soția în rochie de mireasă pentru prima dată, mai ales că fosta prezentatoare a ținut rochia un secret.

Citește și: Întrebarea pe care Gina Pistol i-a pus-o lui Smiley în ziua cea mare. Răspunsul primit a lăsat-o fără cuvinte

„M-am șocat, este superbă. Sunt foarte bucuros că suntem împreună, că am decis să avem o familie în adevăratul sens al cuvântului, împreună, și să ne cununăm în fața lui Dumnezeu (…) Eu am fost emoționat

toată ziua și sunt în continuare”, a povestit Smiley.

Citește și: Theo Rose a vorbit despre nuntă cu lacrimi în ochi! De ce nu va îmbrăca rochia de mireasă?!

Emoțiile și iubirea au plutit în aer pentru cei doi soți

Iubire, emoție și distracție au fost cele trei cuvinte prin care Gina Pistol a descris ziua de 27 iulie, spunând, de asemenea, că și-a păstrat numele de fată, dar l-a luat și pe cel al lui Smiley.

Nunta lor nu a fost una clasică, ci a fost organizată după propriul gust. Cei doi au ales exact lucrurile ce le-au făcut plăcere, fără a se gândi la cum vor fi priviți, deoarece nu au respectat „regulile” de care toată lumea știe.

În timpul pregătirilor pentru nuntă, Gina Pistol a precizat că un aspect ce i-a dat mari bătăi de cap a fost așezarea la masa a invitaților, deoarece nu și-a dorit să existe discuții sau ca cineva să se supere. Unul din lucrurile pe care le-a decis în această privință a fost ca fiecare masa să aibă numele unei piese dintre cele lansate de Smiley.

A născut Gina Pistol! Primele imagini după eveniment

Citește și: Cum arată rochia de mireasa purtată de Gina Pistol la nunta cu Smiley. Primele imagini de la marele eveniment

Gina și Smiley vor pleca, în această săptămână, în luna de miere, în sudul Franței. Chiar dacă nu vor sta acolo patru săptămâni, vor trăi din plim momentele frumoase de care vor avea parte.

 


Momente tensionate în Casa iubirii! Larisa și Lorena și-au declarat război! „Îi este rușine să iasă pe stradă cu fața ei nemodificată!” Cele două rivale au lansat acuzații grave și jigniri aprige!