Cum arată rochia de mireasa purtată de Gina Pistol la nunta cu Smiley. Primele imagini de la marele eveniment

Autor: Bianca Vidoi
Actualizat: 27 mai 2023, 15:59

Cum arată rochia de mireasa purtată de Gina Pistol la nunta cu Smiley

Sursa: Facebook GinaPistol

Este una dintre cele mai importante zile pentru un îndrăgit cuplu din România, mai exact pentru Gina Pistol și Smiley.

Gina Pistol și Smiley își vor uni astăzi destinele, iar primele imagini cu rochia de mireasă pe care a ales frumoasa prezentatoare să o poarte au început să facă furori pe internet. 

Citește și: Primele imagini cu Gina Pistol în rochie de mireasă! Cum arată cele două rochii și cum a ales să personalizeze verighetele

Cum arată rochia de mireasa purtată de Gina Pistol la nunta cu Smiley

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by smiley_omul (@smiley_omul)

Este o zi foarte importantă pentru Gina Pistol și Smiley, astăzi, 27 mai 2023, îndrăgitul cuplu își va uni destinele, iar primele imagini de la marele eveniment au început să apară pe rețelele de socializare. Mireasa a ales să le arate fanilor câteva detalii cu privire la ținuta ei, vineri seara, atunci când le-a arătat fanilor ei ce pantofi și ce bijuterii a ales pentru ziua nunții. 

Gina Pistol a ales să poarte la cununia civilă o rochie diafană, cu mâneci lungi și largi, iar acest look a atras toate privirile și aprecierile admiratorilor. Nici coafura pe care aceasta a ales-o nu a fost una foarte purtată de mirese, Gina Pistol alegând să își lase părul desfăcut, puțin ondulat, două șuvițe fiind prinse într-o coadă. 

Smiley a ales să poarte în cea mai importantă zi din viața sa un costum bej și o cămașă albă, cu guler tip tunică.

Cei doi au împărtășit fotografii cu admiratorii în doar câteva minute după ce au devenit soț și soție. 

Citește și: Smiley și Gina Pistol au plecat în prima vacanță alături de fiica lor. Pentru ce destinație au optat cei doi

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Câți invitați vor fi la cea mai așteptată nuntă a anului?

Cununia civilă a avut loc, iar după ce va avea loc și cununia religioasă, cel mai iubit cuplu din România va petrece alături de cei aproximativ 200 de invitați la Palatul Snagov. Gina Pistol nu s-a ferit de fanii săi și a împărtășit cu ei problemele pe care le-a avut atunci când a trebuit să își așeze invitații la mese.

Cuplul a dezvăluit și elementul din meniu pe care îl vor avea la nuntă, mai exact tradiționalele sarmale. Gina s-a gândit la fiecare detaliu al nunții, astfel încât invitații lor să se distreze cât mai mult timp, mai exact, aceasta a achiziționat balerini de unică folosință pentru doamne și domnișoare și medicamente anti-mahmureală.  

Gina Pistol a anunțat și că nu își dorește să fie furată deoarece a pus foarte mult suflet în organizarea acestui eveniment și nu își dorește să lipsească.

Citește și: Smiley și Gina Pistol și-au botezat fiica în secret! O cunoscută vedetă invitată la eveniment s-a dat de gol: ”Este un costum special creat...”

Sursa: ego.ro

 

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!