„Plâng, pentru că am făcut o greșeală și o regret amarnic”. Gina Pistol a izbucnit în plâns pe Instagram, la scurt timp după ce a dezvăluit chipul fiicei sale

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 28 dec 2023, 05:05

Încă de când s-a născut, Gina Pistol și partenerul ei au decis să nu o arate în mediul online pe Josephine

Sursa: Instagram

Gina Pistol a făcut, în urmă cu puțin timp, o postare pe contul ei de Instagram și care, deși a adus bucurie în rândul fanilor acesteia, a făcut-o să izbucnească în plâns, deoarece și-a dat seama că a reprezentat o greșeală.

Gina Pistol și Smiley au o fiică pe nume Josephine care, la începutul lunii martie, a împlinit vârsta de doi ani, iar, în urmă cu puțin timp, aceasta a postat-o pe micuță, dar fără să îi arate chipul, ceea ce a făcut-o să izbucnească în plâns.

Gina Pistol a izbucnit în plâns, după ce și-a postat fiica în mediul online

Încă de când s-a născut, Gina Pistol și partenerul ei au decis să nu o arate în mediul online pe Josephine, din cauza numărului mare de persoane care lasă comentarii negative acolo.

Chiar și așa, cei doi părinți au mai postat fotografii și filmulețe cu Josephine, dar mereu au avut grijă să nu îi lase fața la vedere, deși fanii acestora și-au exprimat dorința de o vedea pe fetița lor.

Citește și: Smiley și Gina Pistol și-au botezat fiica în secret! O cunoscută vedetă invitată la eveniment s-a dat de gol: ”Este un costum special creat...”

Gina Pistol a postat, în urmă cu puțin timp, mai multe fotografii, alături de Smiley și de Josephine, iar ultima dintre ele o arăta pe fetiță. Cei doi se aflau la plimbare, prin pădure, atunci când Gina a făcut fotografiile.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Deși fanii au crezut că cei doi s-au decis să o arate lumii, se pare că totul a fost, de fapt, doar o greșeală, întrucât Gina Pistol nu a vrut să o arate pe micuța Josephine, iar,

în pozele pe care le mai postase în acel colaj, îi acoperise fața cu o șapcă.

Fanii s-au bucurat să o vadă pe fiica Ginei Pistol

După ce fanii au început să o laude pe Josephine, spunând cât este de frumoasă, Gina Pistol și-a dat seama că, printre pozele postate de ea, se află una cu fața fetiței, așa că a șters poza imediat, dar și pe cele în care Josephine avea fața acoperită.

Citește și: Ce nași au ales Smiley și Gina Pistol pentru fetița lor? Toate detaliile despre botez: „Noi nu facem un eveniment foarte mare pentru că...”

După ceva timp, Gina Pistol a intrat pe Instagram și, plângând, a recunoscut că a greșit și că postarea fotografiei respective a fost făcută din greșeală. Mai mult decât atât, aceasta a specificat că, pentru moment, fiica ei este mult prea mică pentru a fi expusă în mediul online, așa că nu vrea ca nimeni să vadă cum arată.

„Îmi dă fiică-mea într-una șervețele, pentru că, de vreo 10 minute, plâng încontinuu. Plâng, pentru că am făcut o greșeală și o regret amarnic. Am să îi rog pe cei din presă să îi blureze chipul fetiței mele!

Am postat acea poză din greșeală. Preț de câteva minute a fost pe Instagram și, apoi, am șters-o, când am realizat că este postată și poza aceea.

Rugămintea mea este să îi blureze chipul copilului, pentru că încă nu consider că este gata să apară pe platformele online și în publicații!”, a transmis Gina Pistol, în lacrimi.

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!