Întrebarea pe care Gina Pistol i-a pus-o lui Smiley în ziua cea mare. Răspunsul primit a lăsat-o fără cuvinte

Author: Bianca Vidoi
Actualizat: 28 mai 2023, 11:17
Întrebarea pe care Gina Pistol i-a pus-o lui Smiley în ziua cea mare
Sursa: Facebook GinaPistol

Sâmbătă, 27 mai 2023, Gina Pistol și Smiley și-au unit destinele, iar cei doi nu s-au sfiit să împărtășească acest moment cu fanii lor.

Gina Pistol și Smiley formează unul dintre cele mai iubite cupluri din showbiz, iar tot mai multe detalii despre nunta anului sunt împărtășite de cei doi pe rețelele lor de socializare. 

Citește și: Cum arată rochia de mireasa purtată de Gina Pistol la nunta cu Smiley. Primele imagini de la marele eveniment

Întrebarea pe care Gina Pistol i-a pus-o lui Smiley în ziua cea mare

Rețelele de socializare sunt pline de detalii de la cel mai important eveniment din anul 2023, mai exact nunta Ginei Pistol și a lui Smiley.

Gina Pistol nu s-a sfiit să împărtășească cu admiratorii lor cele mai intime momente ce au avut loc în cadrul nunții lor, mai ales întrebarea pe care mireasa i-a pus-o lui Smiley lupă ce au spus amândoi „DA”.

„Ești pregătit să mă iubești tot restul vieții tale?”, a fost întrebarea pe care Gina i-a pus-o în mașină soțului său, iar acesta nu s-a sfiit să îi răspundă că este pregătit să facă acest lucru, iar frumoasa mireasă a spus că și ea este pregătită să facă același lucru.

Citește și: Scene dureroase în casa lui Aurel Pădureanu! Cum și-a găsit artistul fiul?: „Am rămas blocat”

Cei doi îndrăgostiți nu au uitat să le mulțumească admiratorilor pentru mesajele frumoase pe care i le-au trimis în cea mai importantă zi din viața lor. 

Citește și: Primele imagini cu Gina Pistol în rochie de mireasă! Cum arată cele două rochii și cum a ales să personalizeze verighetele

Unde își vor petrece luna de miere?

A născut Gina Pistol! Primele imagini după eveniment

După cununia religioasă și cea civilă, cei doi au stat 15 minute să vorbească cu jurnaliștii, iar aceștia au dezvăluit unde își vor petrece luna de miere, dar și că s-au gândit să își mărească familia. 

„Plecăm în luna de miere peste o săptămână, în sudul Franței. Ne dorim să avem o lună- deși nu e chiar o lună- de miere frumoasă, să ne întoarcem și să avem o vară frumoasă, apoi o viață senzațională, să ne facem amintiri frumoase împreună,

să îmbătrânim frumos împreună, să ne înțelegem bine, să ne susținem unul pe celălalt. Să ajutăm fata să facă tot ceea ce își dorește și dacă mai apare un copil îl primim cu brațele deschise și cu toată dragostea”.

Sursa: click.ro