Exclusiv! Imagini nevăzute de la nunta lui Smiley cu Gina Pistol! Cum a arătat locația idilică în care a avut loc nunta

Author: Bianca Vidoi
Actualizat: 28 mai 2023, 12:23
nunta smiley și gina pistol Foto(7)

Imagini nevăzute de la nunta lui Smiley cu Gina Pistol

Sursa: Captură KANAL D

Smiley și Gina Pistol s-au căsătorit sâmbătă, 27 mai 2023, iar tot mai multe fotografii și detalii despre frumos eveniment sunt făcute publice.

Gina Pistol și Smiley au petrecut ieri cea mai frumoasă zi din viața lor, ziua în care și-au unite destinele, iar evenimentul a fost unul foarte așteptat de fani.

Iată câteva imagini nevăzute de la nunta lui Smiley cu Gina Pistol.

Citește și: Întrebarea pe care Gina Pistol i-a pus-o lui Smiley în ziua cea mare. Răspunsul primit a lăsat-o fără cuvinte

Imagini nevăzute de la nunta lui Smiley cu Gina Pistol!

Sâmbătă, 27 mai 2023, a avut loc nunta anului, mai exact ziua în care Gina Pistol și Smiley și-au unit destinele după 7 ani de relație.

Cei peste 200 de invitați le-au fost alături în această zi specială, iar numele nașilor a fost dezvăluit după cununia civilă și cea religioasă, iar aceștia sunt buni prieteni cu cei doi îndrăgostiți, George și Maria Manole.

Gina și Smiley au stat de vorbă cu jurnaliștii timp de 15 minute, atunci când au dezvăluit care este melodia ce le va marca seara, cea pe care vor dansa valsul mirilor, Dance Me To The End Of Love” de Leonard Cohen, fiind o melodie care le reprezintă familia, „ noi trei dansăm prin viață și să dansăm până la

sfârșit”.

Atmosfera evenimentului a fost asigurată de The Colours, Damian Drăghici și Azur. Între ceremonia civilă și cea relogioasă, cuplul a avut un cvartet ce le-a cântat, iar micuța Josephine i-a surprins pe invitați cu dansul ei. „Josephine a dansat balet, pentru că am avut un cvartet care ne-a cântat între reprize (cununia civilă și cea religioasă, n.r.), a dansat, s-a strâns lumea în jurul ei, a fost foarte frumos.

Ea răspunde foarte prompt la tot ce înseamnă muzică”, a spus tatăl ei, Smiley. 

Citește și: Theo Rose a vorbit despre nuntă cu lacrimi în ochi! De ce nu va îmbrăca rochia de mireasă?!

Citește și: Cum arată rochia de mireasa purtată de Gina Pistol la nunta cu Smiley. Primele imagini de la marele eveniment

Cum a arătat locația idilică în care a avut loc nunta

Nunta anului a avut loc într-un loc ales bine de Smiley, ce nu și-a dorit ca soția lui să fie furată în această zi, chiar și ceremonia civilă a fost organizată la palat, iar liturghia la Paraclisul de acolo. Vremea nu a fost mereu de partea celor doi, în timpul ceremoniilor a plouat, însă acest lucru nu i-a descurajat, iar Smiley a văzut partea pozitivă a acestui lucru. „Noi ne-am dorit să facem nunta mai demult, dar erau alte restricții și am ales data aceasta pentru că e mai cald arară. A plouat exact între cununia civilă și cea religioasă. După cea religioasă a ieșit soarele. Cred că e semn bun.”

Meniul a fost un alt detaliu la care cei doi miri s-au gândit foarte mult, iar Smiley a spus că cei peste 200 de invitați vor avea de toate, aperitive, sarmale, pește, grătare și foarte multe dulciuri, chiar și tortul a avut 5 etaje. Evenimentul unic a fost organizat într-un loc spectaculos de lângă București, iar decorul a fost unul inedit, format din construcții florale suspendate.

Întrebarea pe care Gina Pistol i-a pus-o lui Smiley în ziua cea mare. Răspunsul primit a lăsat-o fără cuvinte

„Obiectivul nostru a fost să creăm un spațiu de poveste, elegant, simplu, în nuanțe de alb și verde, care să fie cadrul perfect și simplu pentru povestea de dragoste a celor doi miri.”, a declarat Nicu Bocancea, semnatarul decorurilor. 

Citește și: Cum arată rochia de mireasa purtată de Gina Pistol la nunta cu Smiley. Primele imagini de la marele eveniment

Sursa: click.ro

 


Momente tensionate în Casa iubirii! Larisa și Lorena și-au declarat război! „Îi este rușine să iasă pe stradă cu fața ei nemodificată!” Cele două rivale au lansat acuzații grave și jigniri aprige!