Umbla încălțat cu o pereche de pantofi găuriți în talpă, din care îi ieșeau șosetele pline de pământ, însă mereu a susținut că nu-l interesează banii, în ciuda nevoilor sale. Câți bani a făcut Laurențiu Duță cu trupa 3 Sud Est

,

Laurențiu Duță, membrul trupei 3 Sud Est, invitat la ”40 de întrebări cu Denise Rifai” a dezvăluit câți bani a făcut de pe urma formației, după ce s-a speculat că ar fi milionar.

Deși anii au trecut, Laurențiu Duță a rămas la fel de modest și  nu aruncă cu banii în stânga și în dreapta.

La începuturile sale, artistul își amintește că mergea la întâlniri încălțat cu o pereche de pantofi găuriți, iar șoseta plină de pământ ieșea la iveală prin talpa uzată, însă, întotdeauna, acesta a spus clar și răspicat că nu-l interesează banii.

A devenit Laurențiu Duță milionar pe spatele trupei 3 Sud Est?

Laurențiu Duță a dezmințit speculațiile referitoare la faptul că el și colegii lui ar fi devenit milionari de pe urma formației 3 Sud Est. Denise Rifai i-a adresat întrebarea: ”Câți bani ați făcut cu 3 Sud Est?”.

”Presa specula multe și mărunte, după nu știu ce turneu că am fi câștigat, chiar prietenul nostru Cătălin Măruță ne-a prezentat că ”Milionarii de la 3 Sud Est”. Într-o carieră întreagă nu am făcut o contabilitate a banilor, dar milionari, poate, în cei 20 și ceva de ani...nu suntem milionari, nici unul dintre noi nu cred că are un milion de euro strânși...Noi

nici nu am fost o trupă răsfățată, să avem show-uri de televiziune, să fim preferații marilor companii de spoturi publicitare...Noi am câștigat din concerte și din YouTube, acum, mai nou”, a spus Laurențiu Duță despre veniturile încasate de pe urma formației.

Citeste si: Cine este și cu ce se ocupă soția lui Laurențiu Duță. Sunt împreună de 29 de ani și au o familie frumoasă

Câte perechi de pantofi are Laurențiu Duță în prezent

Artistul, modest de fel, recunoaște că nu a făcut o obsesie din ceva ce nu a avut și nu pune preț pe încălțări, de aceea în continuare se rezumă la câteva perechi.

”Câte perechi de pantofi am? Nu știu, n-am făcut din asta o obsesie, dacă n-am avut ceva, acum să exagerez. Probabil, pe care le încalți acum, 5-6 perechi de pantofi. Se strică, cumpăr alții noi”, a spus Laurențiu Duță făcând referire la faptul că în trecut mergea cu pantofii găuriți în talpă. 

Citeste si: Câți ani are și cum arată fiica lui Laurențiu Duță! Deși are talent muzical, Lorena nu vrea să-i calce pe urme tatălui său

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Cine este și cu ce se ocupă soția lui Laurențiu Duță. Sunt împreună de 29 de ani și au o familie frumoasă

Problema carburanţilor din Ungaria devine critică: MOL importă din Slovacia, dar a atins limitele capacităţilor sale logistice

Cine este și cu ce se ocupă soția lui Laurențiu Duță. Sunt împreună de 29 de ani și au o familie frumoasă

Ce vârstă are Laurențiu Duță și care a fost marea pasiune a cântărețului. Detaliul pe care puțini îl cunosc despre el

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies