Câți ani are și cum arată fiica lui Laurențiu Duță! Deși are talent muzical, Lorena nu vrea să-i calce pe urme tatălui său

,

Câți ani are și cum arată fiica lui Laurențiu Duță? Deși are talent muzical, fiica solistului de la 3 Sud Est își dorește să devină avocat.

Laurențiu Duță, solistul trupei 3 Sud Est și soția sa Ianula au împlinit 16 ani de căsătorie. Aceștia au împreună o fiică, Lorena, care s-a transformat într-o adevărata domnișoară.

Vezi câți ani are și cum arată fiica lui Laurențiu Duță

Citeste si: Cine este și cu ce se ocupă soția lui Laurențiu Duță. Sunt împreună de 29 de ani și au o familie frumoasă

Câți ani are fiica lui Laurențiu Duță! 

cum arata fiica laurentiu duta

Laurențiu Duță și soția sa, Ianula

[Sursa foto: Instagram Laurentiu Duta]

Lorena, fiica lui Laurențiu Duță a împlinit anul acesta 15 ani, ocazie cu care solistul trupei 3 Sud Est a postat pe pagina sa de Instagram un mesaj și o fotografie cu fiica sa. Deși discret cu viața personală, la împlinirea vârstei de 15 ani a Lorenei, Laurențiu Duță i-a transmis acesteia un mesaj în mediul online, mesaj care însoțește și o poză cu cei doi. „La mulți ani, Lorena! Te iubește, tati!”

Lorena este singurul copil al lui Laurențiu Duță și al soției sale, Ianula cu care solistul de la 3 Sud Est s-a căsătorit în urmă cu 16 ani.

Spre marea dezamăgire a lui Laurențiu Duță, Lorena nu dorește să-i calce pe urme tatălui său și să uremeze o carieră în domeniul muzical, deși a moștenit talentul solistului de la 3 Sud Est.

„Vremurile în care era atrasă de Elena Gheorghe şi al ei  <Ecou> au trecut de ceva vreme. Lorena a ajuns la un alt capitol al vieţii sale şi asta nu poate decât să mă bucure. I s-au schimbat şi gusturile muzicale. Acum apreciază rock-ul şi trupe mai puţin comerciale.

În urmă cu vreo doi ani, am dat o fugă până la Londra, ca să urmărim împreună un musical american, <Hamilton>, cu o povestea şi o linie melodică specială, care au fost destul de tare pe placul ei, lucru care m-a şi surprins”, a povestit Laurenţiu Duţă pentru Playtech.ro.

„Acum, la vârsta asta, nu am auzit-o zicând ceva despre muzică. Mai degrabă se visează avocat sau activist. Nu mai e ca pe vremea mea. Eu m-am visat cântăreţ şi aşa a fost să fie!”, a mai declarat artistul.

Citeste si: BIOGRAFIE Laurențiu Duță: Vârstă, înălțime, studii, carieră, familie, avere. Totul despre artistul din trupa 3 Sud Est

Cum arată fiica lui Laurențiu Duță 

cum arata fiica laurentiu duta

Laurențiu Duță și fiica sa, Lorena

[Sursa foto: Instagram Laurentiu Duta]

Cum arată fiica lui Laurențiu Duță   și cum s-a transformat Lorena într-o adevărată domnișoară au putut vedea urmăritorii din mediul online ai artistului care a postat o imagine cu fiica sa la împlinirea vârstei de 15 ani.

Lorena îi seamănă leit artistului și deși aceasta i-a moștenit talentul muzical, solistul trupei 3 Sud Est este hotărât să o lase pe fiica sa să-și urmeze propria cale și să nu o influențețe în ceea ce privește alegerile pe care urmează să le facă, legate de alegerea viitorului.

„Chiar dacă nu e atrasă în mod special de muzică, să nu credeţi însă că nu are ureche muzicală sau voce. Are şi una şi cealaltă, credeţi-mă! Numai că, deşi are o voce foarte bună, mi se pare încă timidă. Şi, ceea ce contează foarte tare, după mine, nu e atrasă atât de mult încât să depăşească anumite obstacole, inerente.

Va alege singură, pentru ea. Nici nu se pune problema de a face vreo presiune asupra ei, legat de alegerea viitorului”, a declarat Laurențiu Duță în interviul acordat jurnaliștilor playtech.ro.

 

 

 

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

„E mort, și îngropat, și cu pomana de șapte ani făcută”. Anamaria Prodan și copiii ei nu mai vor să audă de Laurențiu Reghecampf

FOTO: Descoperire uimitoare într-o fosilă foarte rară

„E mort, și îngropat, și cu pomana de șapte ani făcută”. Anamaria Prodan și copiii ei nu mai vor să audă de Laurențiu Reghecampf

Getuța Sterp, surprinsă plângând în casa lui Sebastian Craciunescu. Ce a pățit fiica cea mică a mamei Geta

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies