Ultimele zile din viața Cristinei Stamate. Au trecut 5 ani de la plecarea ei dintre noi

Author: Bianca Vidoi
Actualizat: 27 nov 2022, 09:30

Ultimele zile din viața Cristinei Stamate

Sursa: MediaFax

Ultimele zile din viața Cristinei Stamate au fost petrecute alături de nepoata ei, cea care a și dus-o la spital.

Cristina Stamate a plecat de lângă noi în urmă cu 5 ani, la data de 27 noiembrie 2017, iar ultimele zile din viața ei au fost pline de suferință.

Citește și: Astăzi se împlinesc 4 ani de la moartea Stelei Popescu. Ce a găsit Oana Sârbu în cabina regretatei actrițe? Dezvăluire emoționantă

Au trecut 5 ani de la moartea Cristinei Stamate

La data de 27 noiembrie 2022 se împlinesc 5 ani de la decesul actriței Cristina Stamate. Aceasta a părăsit scena vieții la vârsta de 71 de ani, după ce a fost supusă investigațiilor medicale în cadrul Spitalului Floreasca din București, după o stare de rău pe care actrița a suferit-o.

Medicii au anunțat în vremea respectivă că actrița suferea de insuficiență mitrală și cardiopatie ischemică, fiind două afecțiuni grave ale inimii. Cristina Stamate a mai avut probleme cu inima și în trecut, având încă de atunci o proteză la valva mitrală. Actrița a trecut printr-o operație pe cord deschis, în anul 2015 și prin trei intervenții de by-pass aorto-coronarian.

Cristina Stamate a fost o actriță îndrăgită atât de colegi, când și de oameni, iar vestea morții acesteia i-a luat în surprindere pe toți și a lăsat un mare gol în sufletele acestora.

Citește și: Ce avere a lăsat Stela Popescu în urmă? Cum are grijă fiica ei de milioanele de euro pe care le deținea marea actriță

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta

Cum au fost ultimele zile din viața Cristinei Stamate

În ziua în care Cristina Stamate a fost internată la spital a fost și ziua în care actrița a aflat de decesul colegei și prietenei sale, Stela Popescu. În ultimele zile din viața acesteia, actrița a trebuit să se confrunte cu decesul prietenei sale, dar și cu starea de sănătate fragile pe care aceasta o avea.

Decesul Cristinei Stamate a fost cauzat de un stop cardio-respirator, însă după decesul acesteia s-au aflat anumite detalii pe care apropiații acesteia le-a discutat cu Prof. dr. oftalmolog Monica Pop ,,Suferea şi fizic şi psihic. Ea era ilustraţia umorului, Cristina râdea intotdauna, chiar şi atunci când vorbea despre viaţă ei personală. Starea psihică contează foarte mult la un pacient, ea atât a vrut să trăiască, eu aşa cred. Operaţia ei de la inimă a fost un succes, iar ea putea să mai trăiască mult şi bine. Moartea subită este îngrozitoare pentru cel care moare, dar pentru ceilalţi este îngrozitor. La Cristina Stamate nu a fost cazul, ea suferea, dar repet atât a vrut să trăiască. După accidentul vascular, suferit după operaţia pe cord, ea era schimbată, nu mai avea aceeaşi voce. Mi-a spus cineva, o persoană apropiată, mi-a spus că după accidentul vascular suferit, Cristina Stamate nu mai era ea. Ea a suferit şi nu a vrut să mai trăiască”,  a declarat Monica Pop, potrivit evz.ro.

Actrița nu a murit singură, așa cum se specula, nepoata ei, Cora, a fost alături de ea din momentul în care aceasta a fost internată și până în momentul în care aceasta și-a dat ultima suflare.

Ce avere a lăsat Stela Popescu în urmă? Cum are grijă fiica ei de milioanele de euro pe care le deținea marea actriță

Cristina Stamate i-a rugat pe medici să nu mai divulge informații despre starea ei de sănătate, potrivit romaniatv.net.

Citește și: 2017, an de doliu pentru Romania! 10 personalitati marcante din multe domenii au disparut anul acesta! Iata cine sunt cei care vor ramane in amintirea publicului nemuritori prin mostenirea lasata poporului!

Sursa: wowbiz.ro

 


Akif decide să o ceară pe Suzan în căsătorie, iar Resul își continuă planul de răzbunare. Vezi online live episodul 50 al serialului “Totul pentru familia mea”

Episodul 50 al serialului turcesc „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D marți, 7 februarie 2023, de la ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.

Cookies