Carmen de la Sălciua a plecat din nou într-o vacanță exclusivistă. Ce destinație a ales artista împreună cu Marian Corcheș

Author: Madalina Maftei

Carmen de la Sălciua a plecat din nou într-o vacanță exclusivistă

Sursa: Instagram Carmen de la Salciua

Carmen de la Sălciua și Marian Corcheș au plecat din nou într-o vacanță pe lux și opulență. Artista a postat deja primele imagini de la destinație.

Carmen de la Sălciua traversează cea mai frumoasă perioadă din viața ei, după ce în urmă cu o lună, ea și Marian Corcheș și-au unit destinele într-o ceremonie restrânsă, organizată în mare secret, au plecat într-o vacanță de lux în Republica Dominicană, acolo unde și-au încărcat bateriile pentru noile proiecte care urmau să vină. Acum, artista pare că vrea să dea lovitura pe plan muzical, înainte să plece într-o nouă vacanță, a lansat un

colaj de colinde, care are mare succes.

Unde a plecat Carmen de la Sălciua alături de soțul ei 

În urmă cu o zi, artista a anunțat că a lansat colajul de colinde pe care toată lumea îl aștepta cu sufletul la gură și care a devenit o tradiție pentru Carmen. În fiecare an, în perioada sărbătorilor de iarnă, cântăreața lansează un colaj de colinde. 

Carmen de la Sălciua este foarte activă în mediul online, acolo unde își ține urmăritorii la curent cu tot ce se mai întâmplă nou în viața ei. Drept urmare, artista a anunțat că pleacă într-o nouă vacanță, iar destinația este Ibiza.

Citește și: La două săptămâni de la nuntă, Carmen de la Sălciua a luat o decizie radicală. Ce vrea artista să facă cu rochia de mireasă: ”M-a luat așa o dilemă”

Citește și: Soțul lui Emily Burghelea a dat de înțeles că urmează să devină iar părinți

Îndrăgita artista a și postat primele imagini din vacanța exclusivistă și le-a prezentat internauților vila în care s-a cazat.

Carmen de la Sălciua a dat cărțile pe față! Artista a lămurit toate zvonurile vehiculate în mediul online despre posibila sarcină!

”Ola, Ibiza! Am ajuns cu bine, ne-am cazat cu toții la această vilă superbă, unde ne vom relaxa câteva zile cu toții și așteptăm evenimentul de sâmbătă”, a scris Carmen de la Sălciua pe Instagram.

Se pare că artista și soțul ei nu au plecat
doar pentru a se relaxa și în perioada următoare vor lua parte și la un eveniment, semn că aceasta este prezentă în Ibiza și în interes profesional. Carmen de la Sălciua îmbină utilul cu plăcutul și astfel se bucură de o scurtă vacanță, chiar dacă merge și la muncă.

Citește și: Carmen de la Sălciua a dat cărțile pe față! Artista a lămurit toate zvonurile vehiculate în mediul online despre posibila sarcină! "Dumnezeu știe când va fi momentul și timpul meu"

 


A venit momentul ca Robert să o confrunte pe Mihaela, care a avut cameră roșie cu Laurențiu. Este Robert gelos pe Laurențiu?