Ipostaza în care a fost surprinsă Ileana Sterp, în timpul unei petreceri! Un fan a filmat totul: „Ce a făcut?”

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 26 oct 2022, 09:53

Ipostaza în care a fost surprinsă Ileana Sterp, în timpul unei petreceri! Un fan a filmat totul: „Ce a făcut?”

Sursa: Instagram Ileana Sterp

Ileana Sterp, sora lui Culiță, este, precum frații ei, iubită de foarte multă lume în mediul online. Ipostaza în care a fost recent surprinsă este surprinzătoare! Un fan a filmat totul și a postat pe TikTok.

Ileana Sterp a fost, recent, la o petrecere, astfel că a existat riscul ca sora lui Culiță să fie recunoscută de oamenii care erau prezenți la eveniment.

Ipostaza în care a fost surprinsă Ileana Sterp

Citeste si: A plouat cu bani la petrecerea lui Culiță Sterp! Artistul a împrăștiat teancuri de bancnote, iar Vlăduță Lupau a făcut un show de senzație

În momentele în care lasă telefonul din mână, ca orice om, Ileana Sterp alege să se bucure de ce este în jurul ei. De data aceasta, sora lui Culiță s-a bucurat de mâncărurile dichisite de pe masa la care se afla, la petrecere. Pentru că era singură, Ileana și-a luat timp pentru a savura preparatele din farfurie, fără a mai folosi tacâmurile.

Citeste si: Gestul lui Florin Cercel la ziua de naștere a lui Culiță Sterp. Cum l-a filmat Vlăduța Lupău pe lăutar

Pentru că a recunoscut-o, un fan a pus mâna pe telefon și a filmat-o în timp ce mânca pe Ileana, după care a postat clipul pe TikTok.

”Mergi la o petrecere și o vezi pe Ileana”,  a scris fanul, alături de filmarea cu Ileana Sterp.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Citeste si: Care este motivul pentru care Carmen de la Sălciua nu a vrut să aibă petrecere de nuntă. Ce legătură are decizia cu pelerinajul de la Sf. Munte Athos

Videoclipul a adunat multe aprecieri, dar mulți oameni n-au înțeles de ce a fost filmată, pentru că nu făcea nimic special, ci doar mânca.

@..notitecute @ileanasterp ♬ Supertare- Alina Eremia & Connect-R

„Ce a făcut?”, ”Ce a făcut Ileana pentru a te bucura că o vezi?”, sunt câteva dintre comentariile internauților.

Ileana Sterp, gestul care a fost aspru judecat de către internauți

Acum ceva timp, Ileana Sterp a ieșit în oraș cu mai mulți prieteni la un restaurant, astfel că a avut ocazia să mănânce bucate delicioase, băuturi rafinate și să se

simtă bine alături de cei dragi.

Din amuzament, Ileana Sterp a publicat un videoclip, pe Instagram Story, în care bea un pahar întreg de băutură. Pentru că fanii au crezut că este vorba despre un vin sau o băutură mult mai tare, i-au făcut imediat observație, deoarece este însărcinată și bea alcool.

Citeste si: Surpriza cu care Getuța Sterp și Sebastian au fost dați pe spate în luna de miere! Nimeni nu s-ar fi așteptat: „E superb”

Pentru că Ileana Sterp a fost educată de mama Geta să fie în permanență politicoasă, aceasta a decis să răspundă acuzelor și întrebărilor legate de consumul ei de alcool, în special pe timpul sarcinii. Ileana a declarat că nu consumă alcool în general, deoarece nu îi place gustul dar, în seara respectivă, prietenii ei și-au comandat o băutură extrem de dulce, care nu avea nicidecum gust de alcool, nici măcar de vin, ci mai degrabă de socată.

„M-ați zăpăcit cu întrebările legate de asta. În primul rând, eu nu consum alcool de obicei, nu-mi place gustul, nu e pentru mine. Aseară băieții și-au luat ceva asemănător unui vin care era foarte dulce, n-ai fi zis că are alcool, sau poate e vin, dar pentru mine s-a simțit ca o socată. Mi-a plăcut și l-am băut pe tot din pahar. Nu văd să fi făcut ceva greșit. Vă prea fixați pe niște lucruri și faceți tragedie din asta, părerea mea e că atâta timp cât nu fac exces din ceva, nu te afectează. Orice lucru, cu măsură!”, a transmis Ileana Sterp, pe contul ei oficial de Instagram.