Ileana Sterp nu a putut rămâne indiferentă și a oferit prima reacție după declarațiile pe care cumnata sa le-a făcut despre familia lor. Cum vede sora lui Culiță Sterp întreaga situație: ”Dacă ea a considerat că trebuie să spună lucrul ăsta”

Author: Madalina Maftei

Ileana Sterp nu a putut rămâne indiferentă

Sursa: Instagram Ileana Sterp

Ileana Sterp a oferit prima reacție după declarațiile pe care logodnica lui Culiță Sterp le-a făcut despre familia lor.

Este bine cunoscut faptul că, la un moment dat, Ileana Sterp și iubita fratelui său au fost cele mai bune prietene, însă, în urma declarațiilor pe care partenera lui Culiță le-a făcut despre familia lor, se pare că aceștia sunt în relații bune, dar nu sunt foarte apropiați.

Ileana Sterp a reacționat după declarațiile făcute de iubita fratelui său

Familia Sterp este extrem de iubită și de apreciată în mediul online, însă, de-a lungul timpului, au existat o serie de zvonuri despre neînțelegerile care ar exista în sânul familiei, mai cu seamă, între familia Sterp și iubita lui Culiță. 

Recent, partenera artistului a dezvăluit public în ce relație se află cu familia viitorului soț, iar, la scurt timp, Ileana Sterp a oferit și prima reacție.

Citeste si: Culiță Sterp, cadou de 100.000 de euro pentru logodnica sa. Cum și-a surprins artistul iubita, cu puțin timp înainte de ziua ei

Se pare că sora lui Culiță nu-și judecă cumnata și este de părere că fiecare persoană are dreptul să spună ce gândește, iar dacă asta a făcut-o să se simtă mai bine, să vorbească public despre familia lor, nu are nimic de obiectat.

”Este plin Instagramul despre ceea ce a spus Daniela. Dacă ea a considerat că trebuie să spună lucrul ăsta, cum am spus mai înainte, trebuie să respectăm mai mult părerile, opiniile oamenilor din jurul nostru și să gândim că nu tot ce credem că este corect, este corect cu adevărat.

Trebuie să analizăm mai mult lucrurile”, a spus Ileana Sterp pe story.

Citeste si: Ileana Sterp arunca bomba despre logodnica lui Culiță Sterp! Cele două nu mai sunt deloc apropiate. Care ar fi adevăratul motiv: "Au apărut discuții!"

Ileana nu a putut rămâne indiferentă și a reacționat după dezvăluirile pe care partenera fratelui său le-a făcut despre familia Sterp.

"A venit momentul să discut și eu despre subiectul acesta, pentru că până acum am lăsat pe toată lumea să își dea cu părerea, și nu este corect nici față de mine, nici față de cei care ne urmăresc, și nici de cei care chiar ne apreciază.

O să discut un pic despre relația mea cu familia lui Culiță. Noi nu am avut niciodată o relație super apropiată și super perfectă. Dacă ar fi să vă întreb acum pe voi, câți dintre voi aveți o relație perfectă, nu doar cu familia partenerului, ci și cu familia voastră? Cred că nu mi-ar spune nimeni, și nu ar ridica nimeni mâna să spună "Da, eu nu m-am certat niciodată, nu am avut divergențe."

În primul rând, noi avem program diferit. Suntem diferiți prin felul nostru de a fi. Eu sunt crescută într-un fel, ei sunt crescuți în alt fel. Avem mentalități diferite și poate de aceea în unele aspecte nu ne potrivim ca și gândire. Nu înseamnă că nu ne apreciem unii pe alții, că nu ne iubim, că nu ne vizităm. Cum se spune în unele comentarii că nu ne suportăm, nu este vorba despre asta, absolut deloc. Doar că nu suntem foarte apropiați. Mi se pare că asta este absolut în regulă. Nu spune nimeni că trebuie să fii într-o relație cu partenerul tău și să ai o relație perfectă și cu familia lui.

Pentru mine este suficient cum mă înțeleg cu ei. Cred că pentru femei se pune presiunea aceasta, să te înțelegi bine cu soacra, trebuie să fii așa, trebuie să fii invers. Nu! Cel mai important este ca partenerul tău să te iubească, să vă înțelegeți bine, și de acolo se schimbă toate lucrurile.

Ileana Sterp, certată DUR de mamele de pe Internet! Ce mesaj a putut să transmită sora lui Culiță înainte să nască: „Nu am considerat că ești mai puțin mamă”

Cei care mă urmăriți, eu nu mă afișez cu părinții mei, cu fratele meu, darămite cu altă familie sau cu alți oameni. Așa sunt eu. Foarte mulți spuneți că sunt arogantă, că am urmărit faimă, bani. Habar n-aveți despre ce vorbiți!   Probabil afișez 20% din ce fac eu, din programul meu, din cum sunt eu. De aceea s-au creat confuzii. Asta sunt eu, cu bune și cu rele.

Repet, în familia noastră, de ambele părți, nu este nicio problemă. Da, am mai avut discuții, am mai avut și certuri, dar spuneți-mi cine nu a avut certuri sau discuții în familiile lor?", a mărturisit iubita lui Culiță, într-un video pe TikTok.

 

 


Patrick, pus la zid de Mihaela, după ce a fost desemnat favoritul publicului în Gală! „Acum, Patrick, e foarte sigur pe el, e cel mai votat” Iată cine a fost fata care i-a luat apărarea!

După ce a fost desemnat cel mai votat concurent, Patrick și-a schimbat atitudinea și unele fete l-au pus la zid! Iată ce controverse răsunătoare s-au iscat in casa fetelor si cine i-a sărit in apărare lui Patrick!

Cookies