Culiță Sterp, cadou de 100.000 de euro pentru logodnica sa. Cum și-a surprins artistul iubita, cu puțin timp înainte de ziua ei

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 07 oct 2022, 12:03

Culiță Sterp, cadou de 100.000 de euro pentru logodnica sa

Culiță Sterp le-a dezvăluit fanilor, într-un nou vlog, ce surpriză i-a făcut iubitei lui, cu puțin timp înainte de ziua ei de naștere. Chiar dacă cadoul a venit mai repede, acest lucru pare că l-a ajutat pe artist, căci tânăra nu a bănuit nimic.

Iubita artistului nu a bănuit ce a pus acesta la cale. Ba mai mult, artistul a reușit să o enerveze la culme dispărând subtil de acasă timp de două zile. În tot acest timp, Culiță Sterp a avut telefonul pe mod avion, iar partenera sa nu l-a putut contacta sub nicio formă.

Culiță Sterp, cadou de zile mari pentru iubită 

Citeste si: Ileana Sterp arunca bomba despre logodnica lui Culiță Sterp! Cele două nu mai sunt deloc apropiate. Care ar fi adevăratul motiv: "Au apărut discuții!"

Culiță Sterp este îndrăgostit lulea de femeia care îi face zilele mai frumoase, cea care i-a dăruit și un copil, pe micuțul Milan, care îi dă sens vieții. Pe plan profesional, artistul se descurcă de minune, iar totul merge ca pe roate. Pentru ziua iubitei lui, cântărețul s-a pregătit intens, i-a comandat un cadou de zile mari, iar acesta a ajuns mai repede decât preconiza.

Citeste si: Iubita lui Culiță Sterp a vorbit despre relația pe care o are cu familia artistului. Tânăra a spus cum se înțelege, de fapt, cu mama Geta

”Am plecat de acasă! Prima dată în viața mea când mi-a pus telefonul pe mod avion de aseară și până acum. I-am spus lui Daniela că mă duc la cântat la o cabană la munte și nu am semnal.

Și ce credeți? Am venit la București să-i cumpărăm o mașină de ziua ei, cadou”, a spus Culiță.

Culiță și-a surprins iubita cu o mașină scumpă, un Audi Q8 S Line, care valorează în jur de 100.000 de euro, potrivit autovit.ro.

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta

Reacția blondinei a fost neașteptată, când a intrat pe poarta casei, împreună cu micuțul Milan, un pic supărată că partenerul ei nu a răspuns la telefon timp de două zile, aceasta i-a sărit în brațe, uitând de orice supărare, și mulțumindu-i pentru minunatul cadou.

Culiță este foarte atent cu mama copilului său și nu se uită la bani atunci când face gesturi pentru ea, căci ea reprezintă totul pentru el.

Citeste si: Iubita lui Culiță Sterp a intrat în panică, după ce artistul a dispărut timp de două zile de acasă, fără să dea niciun semn de viață. Ce a făcut cântărețul în tot acest timp

Ipostaza neașteptată în care au fost surprinse mama Geta și logodnica lui Culiță Sterp, chiar la ziua artistului. Nimeni nu se aștepta să le vadă așa, mai ales după ce au dezvăluit că nu sunt în relații bune. Ileana Sterp a filmat întregul moment

 

 

 


Natalia a dat cărțile pe față în Casa iubirii! Concurenta l-a înfruntat aprig pe Robert și i-a mărturisit tranșant lui Marinel că nu simte nimic pentru el! „N-a fost scânteia aia! Am încercat! Dar nu pot să spun că s-a schimbat foarte mult!”

Influențată de Radu, Natalia le-a mărturisit lui Robert și lui Marinel că nu a simțit pentru niciunul dintre ei scânteia care să ducă la o posibilă relație! „Eu n-am avut chestia asta din păcate cu tine!”

Cookies