Iubita lui Culiță Sterp a intrat în panică, după ce artistul a dispărut timp de două zile de acasă, fără să dea niciun semn de viață. Ce a făcut cântărețul în tot acest timp

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 06 oct 2022, 19:30

Iubita lui Culiță Sterp a intrat în panică

Sursa: Instagram

Culiță Sterp a fost dat dispărut două zile de acasă, fără ca partenera sa să poată lua legătura cu el, căci și-a închis telefonul. Artistul a dezvăluit, într-un video pe YouTube, de ce a făcut acest gest.

Culiță Sterp a dispărut două zile de acasă, chiar înainte de ziua iubitei lui. Artistul și-a închis telefonul și nimeni nu a putut să ia legătura cu el. Cântărețul a dezvăluit, într-un video pe canalul său de YouTube, de ce a făcut acest gest. 

Culiță Sterp a dispărut două zile de acasă, fără să dea vreun semn de viață

Culiță Sterp a postat în urmă cu puțin timp un video pe YouTube în care povestește cum a fost dat dispărut de iubita lui timp de două zile.

Acesta a mințit-o că este la o cântare la munte și nu are semnal, timp în care și-a dat telefonul pe mod avion pentru a nu fi contactat.

Artistul a dezvăluit că a fost la București pentru a cumpăra o nouă mașină pentru viitoarea lui soție, cu ocazia zilei sale de naștere.

Citeste si: Mama Geta, provocată de Culiță Sterp să prindă buchetul miresei: "Daca prinzi buchetul, ți-l aduc și faci nunta!"

”Am plecat de acasă! Prima dată în viața mea când mi-a pus telefonul pe mod avion de aseară și până acum. I-am spus lui Daniela că mă duc la cântat la o cabană la munte și nu am semnal. Și ce credeți? Am venit la București să-i cumpărăm o mașină de ziua ei, cadou, că urmează ziua ei”, a spus Culiță.

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta

Culiță Sterp nu s-a uitat deloc la bani atunci când a ales cadoul pentru ziua iubitei lui, acesta i-a cumpărat un Audi Q8 S line, în valoare de 100.000 de euro. 

Iubita artistului nu se aștepta la un asemenea cadou din partea lui, mai ales că timp de două zile a dispărut de acasă și nu a răspuns la telefon. Culiță i-a spus mamei băiețelului său că o iubește mult și că îi dăruiește cadoul mai devreme, căci îl comandase cu ceva timp în urmă.

Ipostaza inedită în care Denisa Coțolan l-a surprins pe Iancu Sterp. Nimeni nu l-a mai văzut așa pe internet

Citeste si: Iubita lui Culiță Sterp a vorbit despre relația pe care o are cu familia artistului. Tânăra a spus cum se înțelege, de fapt, cu mama Geta

 

 


Natalia a dat cărțile pe față în Casa iubirii! Concurenta l-a înfruntat aprig pe Robert și i-a mărturisit tranșant lui Marinel că nu simte nimic pentru el! „N-a fost scânteia aia! Am încercat! Dar nu pot să spun că s-a schimbat foarte mult!”

Influențată de Radu, Natalia le-a mărturisit lui Robert și lui Marinel că nu a simțit pentru niciunul dintre ei scânteia care să ducă la o posibilă relație! „Eu n-am avut chestia asta din păcate cu tine!”

Cookies