Mama Geta, provocată de Culiță Sterp să prindă buchetul miresei: "Daca prinzi buchetul, ți-l aduc și faci nunta!"

,
Mama Geta la prins buchetul miresei

A prins sau nu mama Geta buchetul miresei

[Sursa foto: Captură YouTube]

Mama Geta s-a inscris la nunta Getutei Sterp in cursa femeilor nemaritate care vor sa prinda buchetul si sa se marite.

Aproape de spartul petrecerii de nunta a Getutei Sterp, a venit și mult așteptatul moment în care mai multe tinere prezente la petrecere s-au adunat să prina buchetul miresei.

Mare mirarea le-a fost tuturor invitaților ramași la petrecere când mama Geta s-a pus i fata tuturor și a așteptat că fiica ei să arunce buchetul. Însă, de senzație a fost și dialogul cu feciorul ei mai mere, Culita, care se afla pe marginea ringului.

Citeste si: Ileana Sterp, reacție neașteptată când a văzut-o în carne și oase pe Bianca Comanici la masa în casa familiei Sterp: "Ma gândeam că ne știm!"

Mama Geta, provocata de Culita Sterp sa prinda buchetul miresei

Mama Geta n-a prins buchetul miresei

A prins sau nu mama Geta buchetul miresei?

[Sursa foto: Captură YouTube]

Culita Sterp:  "Te-ai măritat vreodată în viață ta, pe bune? Treci aici! Ea chiar nu s-o măritat, stai acolo. Poate ai noroc. Acum, fară mișto, ea are 4 copii, ne are pe noi, însă ea nu a fost căsătorită niciodată. Acuma, daca prinzi buchetul asta, te măriți pe bune. Lasă că iți găsesc eu.

Uite-l, e acolo. Daca prinzi buchetul, ți-l aduc și faci nunta. Hai să încercam! Ai figuri acum, ai? Las' că stiu eu...." 

Mama Geta: "N-am purtat rochie lunga că niciodată nu am fost mireasa"

Citeste si: Imagini exclusive de la nunta Getuței Sterp! De ce a plâns, de fapt, fiica mamei Geta în biserică. Nașa Ileana a fost lângă ea tot timpul

Așa că mama Geta s-a așezat strategic, în fata celorlalte domnișoare, însă din păcate, Getuta a aruncat buchetul cu bolta și cineva din spate a reușit să-l prindă. Cert este că fiul ei cel mare, Culita, a spus adevărul. Mama Geta și-ar fi dorit să fie și ea mireasa, să poarte și ea rochie lunga, însă bărbatul cu care are 4 copii, nu a avut niciodată aceasta intenție. Chiar în mașină, în live-ul pe care l-a făcut în drum spre biserica mama Geta a spus în stilu-i inconfundabil, dar poate și cu o urma de amărăciune că:" N-am purtat rochie lunga că niciodată nu am fost mireasa, nu m-a făcut nimeni mireasa. Poate s-o găsi cineva pe Instagram. Uitați-vă ce timp frumos am prins! a mai spus mama Geta în încheiere.

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Mama Geta a venit cu o cutie imensă de bani la nunta Getuței Sterp! Ce dar colosal i-a dat fiicei sale la petrecerea anului. Culiță Sterp a filmat totul

I-au arestat pe toţi! Violenţe fără precedent în timpul Cupei Mondiale. Nu au mai suportat umilinţa/ Video

Mama Geta a venit cu o cutie imensă de bani la nunta Getuței Sterp! Ce dar colosal i-a dat fiicei sale la petrecerea anului. Culiță Sterp a filmat totul

De ce Beni nu a fost prezent la nunta Getuței Sterp. Mama Geta a lămurit totul și a spus adevărul chiar în toiul petrecerii

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies