Ce dorință și-a pus iubita lui Culiță Sterp de ziua ei de naștere. Artistul nu s-a așteptat la așa ceva: ”Este un semn de la Dumnezeu”

Author: Madalina Maftei

Ce dorință și-a pus iubita lui Culiță Sterp de ziua ei de naștere

Sursa: Instagram Culita Sterp

Culiță Sterp și partenera sa au plecat într-o minivacanță la munte cu prilejul zilei de naștere a iubitei artistului. Cei doi se bucură de momentele petrecute unul alături de celălalt, căci aceste sunt destul de rare.

Culiță Sterp și iubita lui trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de câțiva ani de zile. Cei doi au împreună un băiețel, pe Milan, în vârstă de un an și jumătate. Deși au un copil împreună, aceștia nu au făcut încă pasul cel mare în fața lui Dumnezeu, însă, după declarațiile pe care artistul le-a făcut recent, nunta este programată pentru anul viitor.

Iubită lui Culiță Sterp și-a sărbătorit ziua de naștere la munte

În această vară, Culiță Sterp a fost invitat să cânte la o mulțime de evenimente, atât în țară, cât și în străinătate, iar timpul petrecut alături de familie a fost destul de limitat. Acum că evenimentele s-au împuținat, artistul încearcă să recupereze timpul petrecut alături de cei dragi. Pentru că astăzi a fost ziua de naștere iubitei lui, cântărețul a plecat alături de mama copilului său într-o minivacanță la munte, doar ei doi, unde s-au bucurat de clipe unice.

Pe tot parcursul zilei, Culiță și-a surprins partenera cu diferite cadouri, acesta i-a dăruit un buchet imens de flori, care a lăsat-o fără cuvinte pe Daniela.

Citeste si: Soțul Getuței Sterp provine dintr-o familie înstărită. Cum arată casa în care a locuit Sebastian Craciunescu până să se însoare și cine sunt părinții lui

A venit momentul în care iubita artistului a trebuit să sufle în lumânări și să-și pun o dorință. Culiță a rămas fără cuvinte în momentul în care aceasta i-a spus că nu are ce dorință să-și mai pună, căci are tot ce și-a dorit. Ba chiar s-au și amuzat un pic pe faptul că lumânarea s-a stins în momentul în care Daniela îi spunea iubitului ei că dacă lumânarea se stinge atunci nici dorința nu se va împlini.

Logodnica lui Culiță Sterp are planuri mărețe pentru anul 2023: „Mi-am făcut o promisiune”. Ce vrea să facă nora mamei Geta

”Acum primești un semn de la Dumnezeu. Ce o fi vrut să însemne”, a spus tânăra.

Citeste si: Moment istoric în familia Sterp, chiar la nunta Getei. Culiță i-a lăsat pe toți fără cuvinte. Ce a făcut artistul în cea mai importantă zi din viața surorii sale, în curtea mamei Geta

Culiță Sterp și viitoarea lui soție s-au logodit în urmă cu câteva luni într-un cadru de poveste în Cappadocia, Turcia. Inelul a venit când partenera sa se aștepta mai puțin. Cei doi au avut parte de un shooting foto parcă desprins din filme.

 


Cookies