Gestul Ilenei Sterp care a fost aspru judecat de către internauți. Sora lui Culiță Sterp a răbufnit: „Eu nu consum”

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 18 oct 2022, 09:48

Gestul Ilenei Sterp care a fost aspru judecat de către internauți. Sora lui Culiță Sterp a răbufnit: „Eu nu consum”

Sursa: Instagram Ileana Sterp

Ileana Sterp, sora lui Culiță, a fost aspru judecată după ce a făcut un gest nepotrivit, din punctul de vedere al internauților.

Ileana Sterp, sora lui Culiță Sterp, urmează să nască pentru a doua oară. Peste câteva luni, a doua fată dintre frații Sterp urmează să fie din nou mămică. Ca orice om, Ileana a simțit nevoia să se mai distreze și să mai iasă, mai ales pentru că s-a lovit de probleme la începutul sarcinii, dar a fost aspru judecată pentru ceea ce a făcut la un restaurant de către internauți.

Ileana Sterp, gestul care a fost aspru judecat de către internauți

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba! Artistul a vorbit despre gestul lui Carmen de la Sălciua care l-a deranjat foarte tare: "A postat intenționat, trebuia să tină pentru ea"

Aseară, Ileana Sterp a ieșit în oraș cu mai mulți prieteni la un restaurant, astfel că a avut ocazia să mănânce bucate delicioase, băuturi rafinate și să se simtă bine alături de cei dragi.

Citeste si: Ileana Sterp, din nou la ecograf. Dani, soțul ei, a însoțit-o pentru prima dată pentru a afla daca va avea băiețel sau tot o fetiță. Reacția barbatului a fost fabuloasă

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Din amuzament, Ileana Sterp a publicat un videoclip, pe Instagram Story, în care bea un pahar întreg de băutură.

Pentru că fanii au crezut că este vorba despre un vin sau o băutură mult mai tare, i-au făcut imediat observație, deoarece este însărcinată și bea alcool.

Ileana Sterp a răbufnit: „Nu consum alcool de obicei, nu-mi place”

Pentru că Ileana Sterp a fost educată de mama Geta să fie în permanență politicoasă, aceasta a decis să răspundă acuzelor și întrebărilor legate de consumul ei de alcool, în special pe timpul sarcinii.

Ileana a declarat că nu consumă alcool în general, deoarece nu îi place gustul dar, în seara respectivă, prietenii ei și-au comandat o băutură extrem de dulce, care nu avea nicidecum gust de alcool, nici măcar de vin, ci mai degrabă de socată.

Citeste si: Ileana Sterp, lovitura uriașa de imagine după nunta Getuței Sterp! Fiica cea mare a mamei Geta, într-una din cele mai cunoscute campanii publicitare

„M-ați zăpăcit cu întrebările legate de asta. În primul rând, eu nu consum alcool de obicei, nu-mi place gustul, nu e pentru mine. Aseară băieții și-au luat ceva asemănător unui vin care era foarte dulce, n-ai fi zis că are alcool, sau poate e vin, dar pentru mine s-a simțit ca o socată. Mi-a plăcut și l-am băut pe tot din pahar. Nu văd să fi făcut ceva greșit.

Vă prea fixați pe niște lucruri și faceți tragedie din asta, părerea mea e că atâta timp cât nu fac exces din ceva, nu te afectează. Orice lucru, cu măsură!”, a transmis Ileana Sterp, pe contul ei oficial de Instagram.