La două săptămâni de la nuntă, Carmen de la Sălciua a luat o decizie radicală. Ce vrea artista să facă cu rochia de mireasă: ”M-a luat așa o dilemă”

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 02 nov 2022, 11:20
 Carmen de la Sălciua a luat o decizie radicală Foto(4)

Carmen de la Sălciua a luat o decizie radicală

Sursa: Instagram Carmen de la Salciua

Carmen de la Sălciua și-a surprins din nou fanii din mediul online. Artista a îmbrăcat din nou rochia de mireasă, la două săptămâni de la marele eveniment.

Carmen de la Sălciua și Marian Corcheș s-au căsătorit recent. Evenimentul a fost unul restrâns și ferit de ochii lumii. Cântăreața a făcut totul public cu doar câteva ore înainte de nuntă, luând pe toată lumea prin surprindere, căci fanii se așteptau la o nuntă mare, cu sute de invitați.

Carmen de la Sălciua, surpriză de proporții pentru fanii săi 

Deși au anunțat că au anulat nunta și că o vor face anul viitor, Carmen și Marian s-au răzgândit și și-au unit destinele în cadrul unei ceremonii restrânse.

Imediat după nuntă, proaspeții însurăței au plecat în luna de miere, într-o destinație exclusivistă din Republica Dominicană.

După ce au petrecut timp în doi și s-au relaxat așa cum se cuvine, artista și-a reluat activitatea și s-a pus pe treabă.

Carmen și-a surprins fanii de pe rețele de socializare cu o nouă surpriză muzicală, dar și cu o apariție neașteptată.

Citeste si: Care este motivul pentru care Carmen de la Sălciua nu a vrut să aibă petrecere de nuntă. Ce legătură are decizia cu pelerinajul de la Sf. Munte Athos

Artista și soțul ei au îmbarcat din nou ținutele purtate la nunta, asta pentru că pregătește o piesă incredibilă, în care își descrie perfect povestea de iubire pe care o trăiește alături de Marian Corcheș.

Cei doi vor fi personajele principale care vor apărea în videoclipul piesei.

„Numele tău se filmează astăzi. Stați aproape, curând va ajunge la voi. Asta e locația filmării, o vilă pe care am închiriat-o. Eu și Marian ne vom îmbrăca din nou în mire și miroasă. Probabil vom filma și afară”, a spus Carmen de la Sălciua pe Instagram.

Direct de pe platourile de filmare pentru clipul care urmează să fie lansat împreună cu piesa ”Numele tău”, Carmen de la Sălciua se află într-o mare dilemă, având multe proiecte care așteaptă să fie lansate, astfel le-a cerut ajutorul fanilor.

Pentru că sărbătorile de iarnă se apropie, ca în fiecare an, artista lansează un colaj de Crăciun, însă acum există o problemă. Artista nu vrea să-și dezamăgească fanii, astfel le-a cerut părerea și i-a întrebat ce și-ar dori să lanseze prima dată, pentru că ea se află acum într-o dilemă și nu știe dacă să lanseze mai întâi colajul de colinde sau noua piesă în care soțul ei este protagonist.

Citeste si: Armin Nicoară și-a confruntat tatăl în direct, după ani de tăcere: „De multe ori i-am spus că nu e copilul meu”

„Până vine Marian cu rochia de mireasă, aștept să vină și băieții cu filmatul. M-a luat așa o dilemă acum, am nevoie de părerea voastră. Se apropie Postul Crăciunului și am promis că voi lansa și un colaj de colinde, pentru că este perioada colindelor mă gândeam să lansez prima dată colindele, dar aș vrea să lansez și melodia asta. Am intrat într-o dilemă. Ce ascultăm prima dată: colindele sau numele tău?”, a mai adăugat soția lui Marian Corcheș.

Citeste si: Carmen de la Sălciua renunță la cariera muzicală?! Dezvăluirile care au pus fanii pe gânduri:”Mai am și eu o viață”

 

 

 

 

 

 

 

 

Culiță Sterp vârstă. Câți ani a împlinit astăzi Culiță. Artistul a primit un mesaj emoționant din partea iubitei sale: „Nu ți-am spus până acum...”

 

 

 

 


Nona și Patrick, primul sărut în camera roșie! „Eu sunt fericită! Casa iubirii, mulțumesc pentru un sărut frumos!” Iată cum a reacționat Ionuț!

Nona a decis să renunțe la Ionuț și l-a chemat pe Patrick în camera roșie! Cei doi s-au sărutat cu patos, spre marea uluire a lui Ionuț! Nona i-a mărturisit de ce i-a trezit suspiciuni! „Mi se părea că te joci!”

Cookies