Carmen de la Sălciua renunță la cariera muzicală?! Dezvăluirile care au pus fanii pe gânduri:”Mai am și eu o viață”

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 27 oct 2022, 17:14

Carmen de la Sălciua renunță la cariera muzicală?!

Sursa: Instagram Carmen de la Salciua

Carmen de la Sălciua s-a hotărât și a răspuns speculațiilor apărute în mediul online, după ce fanii s-au îngrijorat teribil. Renunță Carmen de la Sălciua la muzică?

Carmen de la Sălciua este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi. Vestea că artista ar renunța la muzică i-a pus pe fani pe jar. Cântăreața a oferit și prima reacție la scurt timp după ce speculațiile au apărut în mediul online.

Renunță sau nu Carmen de la Sălciua la muzică?

Artista a decis să pună capăt zvonurilor care au apărut în mediul online, iar Carmen de la Sălciua a mărturisit că nu va renunța la cariera sa muzicală, ba chiar are foarte multe proiecte în desfășurare, însă nu a reușit să mai fie activă pe rețelele de socializare, mai ales că, în ultima vreme, a avut parte de momente unice în viața ei, a îmbrăcat rochia de mireasă

pentru a doua oară și a mers în luna de miere într-o destinație de lux din Republica Dominicană.

Citeste si: Culiță Sterp vârstă. Câți ani a împlinit astăzi Culiță. Artistul a primit un mesaj emoționant din partea iubitei sale: „Nu ți-am spus până acum...”

''Eu nu am spus niciodată că mă las de muzică.

Eu am spus doar că la bătrânețe nu mă văd cântând. Bătrânețea pentru mine este undeva la 60-70 de ani. Eu acum am 34 de ani, îmi doresc să fac muzică în continuare.

Asta este cariera mea și asta este ceea ce-mi doresc eu. Am o echipă în spate cu care cânt la evenimente. Dacă nu sunt foarte activă uneori este pentru că mai am și eu o viață, asta nu înseamnă că mă las de muzică.'',

 a declarat Carmen de la Sălciua pe rețelele de socializare, potrivit spynews.ro.

Recent, artista s-a întors din luna de miere, acolo unde s-a bucurat de vremea frumoasă, nisipul fin și soarele strălucitor din Dominicană. Carmen de la Sălciua și proaspătul ei soț, Marian Corcheș, traversează cea mai fericită perioadă din viața lor, în ciuda acuzațiilor care i s-au adus după nuntă.

Culiță Sterp vârstă. Câți ani a împlinit astăzi Culiță. Artistul a primit un mesaj emoționant din partea iubitei sale: „Nu ți-am spus până acum...”

Citeste si: Care este motivul pentru care Carmen de la Sălciua nu a vrut să aibă petrecere de nuntă. Ce legătură are decizia cu pelerinajul de la Sf. Munte Athos

 

 

 


Bia, primele semne de gelozie, în Casa iubirii! Concurenta i-a adus reproșuri dure lui Andrei, pentru ca a fost mult prea tandru cu Emma în camera roșie! „Am auzit că ai strâns-o foarte tare în brațe”

Andrei îi stârnește gelozia frumoasei Bia, după ce o va îmbrățișa pe Emma în camera roșie! „Mie nu-mi place să mă joc!” Iată ce reproșuri dure i-a adus concurenta lui Andrei!

Cookies