Ce spune Carmen de la Sălciua despre o posibilă sarcină: ”Diferă de la graviduță la graviduță”

Author: Madalina Maftei

Ce spune Carmen de la Sălciua despre o posibilă sarcină

Sursa: Facebook Carmen de la Salciua

Carmen de la Sălciua și Marian Corcheș, recent deveniți soț și soție, nu exclud ideea de a deveni părinți.

După ce multă vreme s-a tot zvonit că artista ar aștepta un copil cu alesul inimii sale, însă nu a oferit prea multe detalii despre asta, ei bine, acum, Carmen de la Sălciua a dezvăluit că își dorește copii, iar alături de proaspătul ei soț ”lucrează” pentru a-și împlini visul, acela de a deveni mamă pentru prima dată. 

Carmen de la Sălciua visează să devină mamă

Cântăreața de muzică de petrecere și alesul inimii ei au devenit soț și soție în luna octombrie a acestui an. Totul a fost organizat în mare secret, Carmen de la Sălciua și-a anunțat fanii că se căsătorește chiar în ziua nunții, când îmbrăcase deja rochia de mireasă. 

Artista a dezvăluit recent că ea și Marian Corcheș ”lucrează” la visul lor, acela de a deveni părinți.

Citește și: Marea dorință a lui Carmen de la Sălciua! Artista este nerăbdătoare și le-a povestit fanilor ce urmează să facă: ”Abia aștept”

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta

În cadrul unui interviu, artista a dezvăluit că își dorește să devină mamă, însă nu a făcut un test de sarcină până acum.

„Noi ne dorim copii și încercăm. Încercăm, dacă ne ajută Dumnezeu să facem copii... Deocamdată nu am făcut un test de sarcină, e posibil (n.r. să fie însărcinată), nu știu, nu știu... Deocamdată nu am niciun simptom, bine, diferă de la graviduță la graviduță, așa că nu știu ce să spun.”, a declarat Carmen de la Sălciua, pentru spynews.ro.

Culiță Sterp vârstă. Câți ani a împlinit astăzi Culiță. Artistul a primit un mesaj emoționant din partea iubitei sale: „Nu ți-am spus până acum...”

De asemenea, artista a mai precizat că are o agendă încărcară muncește extrem de mult, iar oboseala și-a spus cuvântul.

Cât despre un viitor copil, artista lasă ca lucrurile să decurgă de la sine, fără să aibă așteptări. 

„Oboseala, nici nu știu cum să o deosebesc, adică la fel, nu am mai fost însărcinată și nu știu cum ar trebui să se manifeste, dar eu, probabil... mă obosesc drumurile lungi. Eu nu sunt nerăbdătoare cu nimic, pur și simplu las destinul să decidă când se va întâmpla momentul ăsta.”, a explicat cântăreața.

Citește și: Carmen de la Sălciua a dat cărțile pe față! Artista a lămurit toate zvonurile vehiculate în mediul online despre posibila sarcină! "Dumnezeu știe când va fi momentul și timpul meu"

 


Singuri pe marginea prăpastiei otrăvite! Localnicii satului blestemat din Munții Apuseni au fost obligați să își lase în urmă casele și să se mute tot mai sus! Iată povestea tulburătoare a soților Dumitraș!

Echipa emisiunii Asta-i România a ajuns în Munții Apuseni, în locul în care odată se afla satul Geamăna, care a fost înghit de apa otrăvită, provenită de la cariera de cupru.

Cookies