Marea dorință a lui Carmen de la Sălciua! Artista este nerăbdătoare și le-a povestit fanilor ce urmează să facă: ”Abia aștept”

Author: Madalina Maftei

Marea dorință a lui Carmen de la Sălciua

Sursa: Facebook Carmen de la Salciua

Carmen de la Sălciua are o mare dorință și abia așteaptă să i se împlinească, după cum le-a spus fanilor săi din mediul online.

Carmen de la Sălciua traversează cea mai frumoasă perioadă din viața ei,

ea și Marian Corcheș și-au unit destinele, pe plan profesional îi merge foarte bine, însă are o dorință pentru care este nevoită să aibă mai multă răbdare. 

Carmen de la Sălciua se pregătește pentru o nouă schimbare

Carmen de la Sălciua este foarte activă pe rețelele de socializare, mai ales pe Instagram, acolo unde a reușit să adune o comunitate numeroasă, astfel, artista are grijă să nu-și neglijeze

fanii și îi ține la curent cu ce se mai întâmplă nou în viața ei, atât plan personal, cât și profesional.

De această dată, cântăreața a decis să le povestească urmăritorilor săi despre cea mai mare dorință pe care o are. Nu este vorba despre ceva material, dacă asta credea toată lumea.

În cadrul unei sesiuni de întrebări și răspunsuri, o fană a întrebat-o ce lungime

și-ar dori să aibă părul ei natural.

Deși este o împătimită a schimbărilor de look și apelează mai mereu la peruci, lucruri pentru care a ajuns să fie și criticată la un moment dat, se pare că în curând, Carmen de la Sălciua are în plan o schimbare majoră.

Citeste si: Carmen de la Sălciua renunță la cariera muzicală?! Dezvăluirile care au pus fanii pe gânduri:”Mai am și eu o viață”

Citește și: Dinu Maxer rupe tăcerea, după divorț: „Am tot sperat că ne vom împăca”. Deea a plecat de acasă acum 4 săptămâni

Cum vrea să arate, de fapt, Carmen de la Sălciua

Dorința cea mai mare a lui Carmen este ca părul să-i crească, astfel încât să-și poată face coafura la care vizează de multă vreme.

Pentru a ajunge la rezultatul mult dorit, soția lui Marian Corcheș nu pierde timpul. Aceasta a dezvăluit că de o săptămână a început să-și facă tratamente pentru a putea obține rezultatul dorit într-un timp scurt, pentru că este nerăbdătoare. 

”Un bob mai lung. Mă face mai copilă lungimea asta! Abia aștept să îmi crească!

Acum e chiar răsfățat părul meu. Deja de mai mult de o săptămână îl țin tot în tratamente”, a fost răspunsul dat de Carmen de la Sălciua.

La două săptămâni de la nuntă, Carmen de la Sălciua a luat o decizie radicală. Ce vrea artista să facă cu rochia de mireasă: ”M-a luat așa o dilemă”

Citeste si: La două săptămâni de la nuntă, Carmen de la Sălciua a luat o decizie radicală. Ce vrea artista să facă cu rochia de mireasă: ”M-a luat așa o dilemă”

 

 

 


Un nou episod al serialului turcesc „ Prețul Fericirii” este difuzat la Kanal D miercuri, 29 martie 2023, începând cu ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.