Astăzi se împlinesc 4 ani de la moartea Stelei Popescu. Ce a găsit Oana Sârbu în cabina regretatei actrițe? Dezvăluire emoționantă

,
4 ani de la moartea stelei popescu

Stela Popescu, una dintre cele mai iubite actrițe din România 

[Sursa foto: facebook Stela Popescu]

Pe 23 noiembrie se împlinesc 4 ani de la moartea actriței Stela Popescu. Iată ce a descoperit Oana Sârbu în cabina Stelei Popescu.


In articol:

Stela Popescu a fost una dintre cele mai îndrăgite și talentate actrițe din România.

Dispariția ei fulgerătoare a lăsat un gol imens în sufletele tuturor celor care au cunoscut-o, astfel că nici acum, la 4 ani de la moartea actriței, apropiații nu au uitat-o. Ce a descoperit Oana Sârbu în cabina de teatru a Stelei Popescu? Actrița a filmat totul și a postat imaginile pe contul personal de facebook.

4 ani fără Stela Popescu. Ce păstra actrița în cabina de teatru?

În urmă cu 4 ani, lumea teatrului românesc era în doliu. Pe 23 noiembrie 2017, Stela Popescu a murit la vârsta de 81 de ani, iar vestea i-a cutremurat pe toți apropiații acesteia, având în vedere că actrița era tot timpul plină de viață și cu zâmbetul pe buze. Actrița Stela Popescu a fost găsită fără viață în locuința ei. Deși medicii au ajuns rapid la fața locului, aceștia nu au mai putut decât să constate decesul.

Ulterior s-a aflat că actrița Stela Popescu s-a stins în urma unui accident vascular cerebral.

La 4 ani de la moartea Stelei Popescu, actrița Oana Sârbu a intrat în cabina de teatru a acesteia și a surprins câteva cadre emoționante. Stela Popescu păstra la loc de cinste în cabina ei fotografii cu actori alături de care a urcat pe scenă de-a lungul timpului. În plus, Stela Popescu ținea în cabina ei o serie de pălării spectaculoase, flori uscate, dar și obiecte personale.

Oana Sârbu a surprins imaginile emoționante și le-a urcat pe Facebook pentru a le împărtăși alături de prietenii virtuali. Vizibil emoționată, Oana Sârbu a scris și câteva cuvinte în dreptul clipului video.

„În seara asta, din nou în cabina marii artiste, după patru ani. De data asta singură, fără nimeni.”, este mesajul pe care l-a postat Oana Sârbu pe Facebook. 

cabina teatru Stela Popescu

Stela Popescu ținea la loc de cinste fotografiile cu actorii cu care a jucat de-a lungul carierei

[Sursa foto: facebook Oana Sârbu]

cabina teatru Stela Popescu

Stela Popescu purta pălării extravagante

[Sursa foto: facebook Oana Sârbu]

cabina teatru Stela Popescu

Imagine surprinsă în cabina de teatru a Stelei Popescu

[Sursa foto: facebook Oana Sârbu]

Când a murit Stela Popescu și care este cauza morții actriței?

Actrița Stela Popescu a murit pe 23 noiembrie 2017, cu doar o lună înainte de a împlini 82 de ani. Marea actriță ar fi urmat să își serbeze ziua de naștere pe 21 decembrie. Stela Popescu a fost găsită fără viață în locuința ei de către fiica ei adoptivă, Doina Maximilian. După ce a fost efectuată autopsia de către medicii legiști s-a aflat că Stela Popescu a murit în urma unui accident vascular cerebral masiv, aceasta fiind cauza morții. Potrivit informațiilor confirmate de specialiști, decesul s-ar fi produs cu aproximativ 12 ore înainte ca actrița să fie găsită fără viață. Pe data de 26 noiembrie 2017, Stela Popescu a fost înmormântată cu onoruri militare, la Cimitirul Cernica. Mare actriță a fost înmormânată lângă soțul ei, Mihai Maximilian.

4 ani de la moartea stelei popescu

Stela Popescu a murit pe 23 noiembrie 2017

[Sursa foto: facebook Stela Popescu]

Citeste si: Ce avere a lăsat Stela Popescu în urmă? Cum are grijă fiica ei de milioanele de euro pe care le deținea marea actriță

Biografie. Cine a fost Stela Popescu?

Stela Popescu a fost actriță de film, radio, revistă și televiziune. De-a lungul carierei, Stela Popescu a jucat în nenumărate piese de teatru, filme și seriale. A cunoscut succesul alături de Ștefan Bănică și Alexandru Arșinel, cei doi actori cu care a jucat ani la rând. 

Actrița Stela Popescu s-a născut pe 21 decembrie 1935, la Orhei, în Republica Moldova. Actrița a făcut parte dintr-o familie modestă de învățători, iar în copilărie a trecut prin foarte multe momente grele. Tatăl ei a fost deportat în Siberia, iar Stela Popescu, alături de mama ei, s-au refugiat în România.

Actrița Stela Popescu a reușit datorită talentului ei să își construiască o carieră de succes, devenind astfel una dintre cele mai iubite actrițe din România. Actrița a fost căsătorită de două ori, prima oară cu Dan Puican, iar apoi cu Puiu Maximilian.

Citeste si: Stela Popescu si Cristina Stamate au incetat din viata in timpul postului Craciunului! Uite ce se intampla cu sufletele oamenilor care mor in post

 

Citește-ne pe

Citește și:

Ce decizie a luat fiica adoptiva a Stelei Popescu

În ce judeţ se află Sfinxul şi Babele? După ani de procese, magistrații au dat verdictul

BOMBĂ! Florin Ristei, înșelat și părăsit de iubita supernă pentru un bărbat super celebru! Este SCANDAL imens

Accidentul vascular cerebral, cauza decesului regretatei actrite Stela Popescu! Cum il recunosti si ce trebuie sa faci! Retine formula FAST, care poate salva viata omului de...

Detalii socante ies la iveala! Ultimele clipe din viata Stelei Popescu: cum a fost gasita artista de fiica ei adoptiva

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies