Ultima ora! Vladimir Putin ar fi ajuns de urgență la spital! În ce stare se află liderul Rusiei acum

,
Război

Vladimir Putin, dus de urgență la spital! În ce stare se află liderul Rusiei acum

[Sursa foto: Twitter]

Conform presei internaționale, Vladimir Putin a fost dus de urgență la spital pentru a fi operat de cancer. Iată în ce stare se află președintele Rusiei și cum va evolua războiul pornit de acesta în Ucraina.


In articol:

Un fost colonel din aparatul de securitate rus a anunțat pe Telegram că Vladimir Putin a fost operat de urgență la Moscova de cancer, potrivit capital.ro.

Vladimir Putin, dus de urgență la spital pentru a fi operat de cancer. În ce stare se află liderul rus

Război

Vladimir Putin, dus de urgență la spital pentru a fi operat de cancer. În ce stare se află liderul rus

[Sursa foto: Twitter]

O publicație italiană a scris că Vladimir Putin a fost dus de urgență la un spital din Moscova, unde o echipă de medici era gata pentru a-l opera pe liderul rus. Pentru că va sta în spital după operație, autoritățile ruse ar fi pregătit două sosii care să-l înlocuiască în apariții publice pentru aproximativ zece zile.

De asemenea, ar fi fost pregătite și filmări care să-l înfățișeze pe Vladimir Putin în timp ce își desfășoară activitatea la diferite ședințe sau în timp ce semnează mai multe documente. La Stampa mai scrie că zilele acestea va ieși la iveală rezultatul operației liderului Rusiei, care va decide și evoluția războiului din Ucraina.

Citeste si: Cine este cel care îi va lua locul lui Vladimir Putin. El este „arhitectul„ care a comandat războiul sângeros din Ucraina

Anterior, au apărut informații potrivit cărora Vladimir Putin ar fi fost sunat de președintele finlandez Sauli Niinisto, care a vrut să-l înștiințeze cu privire la decizia țării sale privind aderarea la NATO.

Hotărârea Rusiei de a invada Ucraina „a arătat că sunt gata să atace o țară vecină independentă”, a afirmat președintele finlandez Sauli Niinisto, în contextul în care acesta explica hotărârea Finlandei de a face cerere de aderare la NATO, alianța militară condusă de SUA.

În timp ce a adus la cunoștință Rusiei despre decizia Finlandei de a solicita aderarea la NATO, Niinisto a declarat că a rămas uimit de reacția calmă a președintelui Vladimir Putin.

Citeste si: G7 avertizează o foamete iminentă în întreaga lume! Ce ar putea să se întâmple dacă Rusia nu va debloca exporturile de cereale din Ucraina, potrivit liderilor G7

„De fapt, surpriza a fost că a reacționat atât de calm.

Dar în politica de securitate, în special în discuțiile cu Rusia, trebuie să fii atent indiferent de ceea ce spune el. Dar, până acum, se pare că nu urmează probleme imediate”, a declarat Sauli Niinisto, pentru CNN.

 

Citește-ne pe

Citește și:

Bătaie generală la Untold, în faţa scenei la concertul lui David Guetta VIDEO

Elveția, decizie neașteptată ce i-a înfuriat teribil pe americani! Guvernul elvețian a început să ridice sancțiunile oligarhilor ruși!

Emil Boc e mulțumit, chiar dacă festivalul UNTOLD stârnește și nemulțumiri: Zeci de milioane de euro au intrat în Cluj

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Șeful serviciilor secrete ucrainene: Rusia se pregătește să scape de Vladimir Putin! Liderul de la Kremlin este grav bolnav

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies