Șeful serviciilor secrete ucrainene: Rusia se pregătește să scape de Vladimir Putin! Liderul de la Kremlin este grav bolnav

,
Vladimir Putin este grav bolnav

Vladimir Putin este grav bolnav

[Sursa foto: Twitter ]

Şeful serviciilor secrete ucrainene, general-maiorul Kyrylo Budanov, le-a declarat jurnaliștilor Sky News că deține informații potrivit cărora Rusia pregătește o înlăturare a lui Vladimir Putin din funcția de președinte. Liderul de la Kremlin ar fi grav bolnav, iar pe lângă cancer ar suferi și de alte afecțiuni.


In articol:

Şeful serviciilor secrete ucrainene, general-maiorul Kyrylo Budanov, a declarat într-un interviu acordat jurnaliștilor Sky News că deține informații potrivit cărora Rusia desfășoară acțiuni menite să-l înlăture de la conducere pe Vladimir Putin.

Citeste si: Șeful serviciilor secrete ucrainene: Rusia se pregătește să scape de Vladimir Putin! Liderul de la Kremlin este grav bolnav

, a

cărui stare psihică și fizică ar fi una foarte proastă, liderul de la Kremlin suferind și de alte afecțiuni pe lângă cancer. 

Citeste si: Cine este cel care îi va lua locul lui Vladimir Putin. El este „arhitectul„ care a comandat războiul sângeros din Ucraina

Rusia plănuiește înlăturarea lui Vladimir Putin 

Şeful serviciilor secrete ucrainene, general-maiorul Kyrylo Budanov le-a declarat jurnaliștilor Sky News că în Rusia s-ar pune la cale o lovitură de stat menită să-l înlăture pe Vladimir Putin din funcția de președinte. 

Invazia Rusiei în Ucraina se pare că nu merge deloc conform planurilor de la Kremlin ale lui Vladimir Putin, iar militarii ruși nu au reușit să obțină victorii semnificative de la începerea războiului.

Rezistența perseverentă a luptătorilor ucraineni, dublată de lipsa de determinare din partea propriilor forțe, a dus la un război de uzură între Rusia și Ucraina.

Președintele rus Vladimir Putin nu a putut anunța niciun mare progres la festivitățile de Ziua Victoriei de la Moscova, unde a părut și el fragil și a folosit o pătură pentru a se încălzi. 

Imaginea „conducătorului suprem„, Vladimir Putin vizibil slăbit, cu o pătură pe genunchi la o temperatură de aproximativ 9 grade Celsius a întărit și mai mult zvonurile din ultima perioadă potrivit cărora starea de sănătate a aliderului de la Kremlin ar fi una gravă, acesta suferind și de alte afecțiuni pe lângă cancer. 

Citeste si: Vladimir Putin poate dicta sfârșitul omenirii. „Cei ce mor pentru patrie în război nuclear ajung direct in Rai. Ceilalți vor muri ca niște gândaci!„  

Şeful serviciilor secrete ucrainene, general-maiorul Kyrylo Budanov a declarat că o lovitură de stat pentru înlăturarea lui

Vladimir Putin de la conducerea țării este în curs de desfășurare în Rusia. 

Kyrylo Budanov este optimist în ceea ce privește o posibilă victorie a Ucrainei în războiul cu Rusia și este foarte mândru de modul în care ucrainenii își apără țara. 

„Ştim totul despre inamicul nostru. Ştim despre planurile lor aproape pe măsură ce sunt făcute", afirmă oficialul ucrainean, adăugând că "Europa vede Rusia ca pe o mare ameninţare", se teme de agresiunea ei.

„Ne luptăm cu Rusia de opt ani şi putem spune că această putere rusă foarte mediatizată este un mit",  a mai declarat oficialul ucrainean.

Acesta pare convins de faptul că zilele lui Vladimir Putin la conducerea Rusiei sunt numărate și că rușii desfășoară o lovitură de stat pentru a-l înlătura pe liderul de la Kremlin. 

El este, de asemenea, încrezător că Ucraina va fi învins invazia rusă până la sfârșitul anului, iar punctul de cotitură va fi în august.

Generalul Budanov este convins că pierderea pentru Rusia va duce la înlăturarea lui Putin de la putere. „ Punctul de cotitură va fi în a doua parte a lunii august", afirmă el, adăugând că „majoritatea acţiunilor de luptă active se vor fi încheiat până la sfârşitul acestui an".

Vladimir Putin este grav bolnav 

Şeful serviciilor secrete ucrainene, general-maiorul Kyrylo Budanov le-a declarat jurnaliștilor Sky News că Vladimir Putin este grav bolnav și că liderul de la Kremlin ar suferi și de alte afecțiuni pe lângă cancerul despre care s-a tot vorbit în ultima perioadă. 

Citeste si: Povestea tragică a Valeriei, „mireasa văduvă„ din Azovstal! Și-au pecetluit jurămintele cu verighete din folie de aluminiu, iar ce le-au făcut rușii apoi este sfâșietor  

Starea de sănătate a lui Vladimir Putin ar fi una extrem de proastă, a mai declarat oficialul ucrainean,

Președintele Vladimir Putin se află într-o „stare psihică şi fizică foarte proastă şi este foarte bolnav, având cancer, dar şi alte afecţiuni„,   potrivit șefului serviciilor secrete ucrainene, general-maiorul Kyrylo Budanov. 

 

 

 

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

Jobul plătit cu 14.000 de lei pentru care nu există candidaţi. Angajaţii se pot califica şi la locul de muncă

Rusia expulzează 10 diplomați de la Ambasada României la Moscova. Diplomații români au fost declarați personae non gratae

Mutări geopolitice spectaculoase: Boris Johnson negociază o alianță alternativă la UE (presă)

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Mesajul lui Vladimir Putin pentru Maia Sandu. Președintele Republicii Moldova a anulat în ultimul moment întâlnirea cu secretarul general al ONU

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies