Mesajul lui Vladimir Putin pentru Maia Sandu. Președintele Republicii Moldova a anulat în ultimul moment întâlnirea cu secretarul general al ONU

,
Mesajul lui Vladimir Putin pentru Maia Sandu

Mesajul lui Vladimir Putin pentru Maia Sandu

[Sursa foto: colaj foto]

Vladimir Putin i-a trimis un mesaj Maiei Sandu cu ocazia zilei de 9 mai. Ce i-a transmis președintele Rusiei și care este motivul pentru care președintele Republcii Moldova a anulat în ultimul moment întâlnirea cu secretarul general al ONU, Antonio Guterres.


In articol:

Mesajul lui Vladimir Putin pentru Maia Sandu. Ce i-a transmis președintele Rusiei pe 9 mai și de ce președintele Republicii Moldova a anulat în ultimul moment întâlnirea cu secretarul general al ONU.

Mesajul lui Vladimir Putin pentru președintele Republicii Moldova, Maia Sandu 

Președintele Federației Ruse, Vladimir Putin, a transmis un mesaj de felicitare către președintele Maia Sandu, și către poporul Republicii Moldova, cu împlinirea a 77 de ani de la Victoria în Marele Război pentru Apărarea Patriei, anunță omniapres.md. 

Redăm mai jos conținutul mesajului lui Vladimir Putin pentru președintele Republicii Moldova, Maia Sandu. 

Mesajul lui Vladimir Putin pentru Maia Sandu

Mesajul lui Vladimir Putin pentru Maia Sandu

[Sursa foto: Omniapres]

“Stimată Maia Grigorievna,

Vă felicit pe dvs. și pe toți cetățenii Republicii Moldova cu ocazia împlinirii a 77 de ani de la Victoria în Marele Război pentru Apărarea Patriei.

Vă rog să transmiteți veteranilor din Republica Moldova cuvinte se sinceră recunoștință și respect, sănătate, longevitate”, se arată într-un comunicat. 

Citeste si: Vladimir Putin poate dicta sfârșitul omenirii. „Cei ce mor pentru patrie în război nuclear ajung direct in Rai. Ceilalți vor muri ca niște gândaci!„  

Motivul pentru care Președintele Republicii Moldova a anulat în ultimul moment întâlnirea cu secretarul general al ONU 

Marele absent de la evenimentele organizate în Republica Moldova cu ocazia zilei de 9 mai este chiar Maia Sandu.

Aceasta a fost nevoită să anuleze în ultimul moment întâlnirea și conferința de presă la care trebuia să participe alături de António Guterres, Secretarul General al Organizației Națiunilor Unite. 

Citeste si: Mesajul președintelui Klaus Iohannis de Ziua Europei: Ameninţarea Federaţiei Ruse la adresa securităţii euroatlantice poate rămâne o realitate pentru anii următori

Referitor la motivul pentru care Maia Sandu a anulat întâlnirea cu secretarul general al ONU ar fi starea de sănătate a președintelui Republicii Moldova, locul acesteia la evenimentele planificate pentru această zi urmând să fie luat de Natalia Gavrilița. 

„Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, nu va putea participa, din motive de sănătate, la evenimentele publice planificate pentru astăzi, 9 mai. Se anulează inclusiv întrevederea și conferința de presă comună cu domnul António Guterres, Secretarul General al Organizației Națiunilor Unite. Conferința se va ține la Guvern, împreună cu doamna Prim-ministră Natalia Gavrilița.„,  se arată într-un comunicat emis de Președinția Republicii Moldova. 

Citeste si: De ce este importantă Transnistria pentru Rusia. Care este miza invadării acestei regiuni  

Secretarul general al ONU, Antonio Guterres se va afla astăzi și mâine în Republica Moldova, acolo unde efectuează o vizită de lucru. Acesta se va întâlni și cu refugiații ucraineni aflați pe teritoriul țării vecine. 

La sfârșitul lunii trecute, Rusia a atacat Kievul chiar în timpul vizitei pe care o făcea în capitala ucraineană secretarul general al Organizaţiei Naţiunilor Unite, Antonio Guterres.

Una dintre rachetele care au lovit capitala ucraineană a căzut în apropierea hotelului în care era cazat secretarul general al ONU, potrivit purtătorului său de cuvânt. Racheta a lovit la doar o oră după ce Antonio Guterres ținuse o conferință de presă comună cu președintele ucrainean Volodimir Zelenski. 

 

Citește-ne pe

Citește și:

O tânără şi-a dorit o noapte de vis în compania unui „Don Juan”. Idila s-a transformat în coşmar

Gazele ar putea fi distribuite cu „porția”. Rusia pedepsește țările care condamnă războiul din Ucraina

Marea Britanie dă noi informații de culise din zbuciumul Rusiei: Putin tună și fulgeră și a concediat un general cheie

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Lituania primește amenințări din partea Rusiei din cauza acțiunilor ei care vor cauza „durere” și care vor genera „consecințe grave”

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies