Vladimir Putin poate dicta sfârșitul omenirii. „Cei ce mor pentru patrie în război nuclear ajung direct in Rai. Ceilalți vor muri ca niște gândaci!„

,
Vladimir Putin poate ordona oricând un atac nuclear

Vladimir Putin poate ordona oricând un atac nuclear

[Sursa foto: Twitter]

Președintele rus, Vladimir Putin, pare dispus să meargă până la capăt în războiul cu Ucraina și chiar să recurgă la un atac nuclear, chiar dacă asta ar însemna sfârșitul omenirii. Asta o spune chiar jurnalistul rus Dmitri Muratov, laureat al Premiului Nobel pentru Pace. 


In articol:

Vladimir Putin e dispus să folosească chiar și arme nucleare ca ultima cale de atac în războiul pornit împotriva Ucrainei la data de 24 februarie 2022.

Vladimir Putin va folosi arme nucleare ca ultima cale de atac 

Există tot mai multe voci care afirmă că Vladimir Putin nu ar exita să folosească arme nucleare în războiul din Ucraina, chiar dacă asta ar însemna sfârșitul omenirii.

Pentru liderul de la Kremlin nu există varianta înfrângerii în războiul pe care îl portă împotriva Ucrainei, ci sfârșitul omenirii, în cazul în care Rusia nu va reuși să iasă învingătoare din acest război sângeros.

Citeste si: Cine este cel care îi va lua locul lui Vladimir Putin. El este „arhitectul„ care a comandat războiul sângeros din Ucraina

Pe lângă propagandiștii de la Moscova care par dispuși să moară pentru patrie și care susțin un atac nuclear ca ultimă soluție în acest război, există și openenți ai lui Vladimir Putin care cred că liderul de la Kremlin nu va exita să dicteze sfârșitul omenirii dacă țara sa nu va obține ceea ce își dorește.

Jurnalistul rus Dmitri Muratov, laureat al Premiului Nobel pentru Pace în 2021, un opozant al lui Vladimir Putin, a declarat în cadrul unui eveniment susținut la Geneva că nu exclude posibilitatea ca țara sa să folosească armele nucleare ca ultimă modalitate de atac în cazul acestui război. 

"Nu aş exclude posibilitatea ca armele nucleare să fie folosite",  le-a spus Muratov reporterilor la Geneva.

Kremlinul a declarat că şi-a plasat forţele nucleare în alertă maximă la scurt timp după invadarea Ucrainei pe 24 februarie. Confruntat cu sprijinul occidental pentru Ucraina, preşedintele Vladimir Putin a menţionat posibilitatea ca Rusia să desfăşoare arme nucleare tactice care, conform doctrinei militare ruse, pot fi folosite pentru a obliga un adversar să se retragă

Citeste si: De ce este importantă Transnistria pentru Rusia. Care este miza invadării acestei regiuni

În opinia sa, puterea "absolută, fără restricţii" dobândită de Vladimir Putin este cel mai înfricoşător lucru din Rusia actuală. Dacă liderul de la Kremlin decide că ar trebui folosite arme nucleare, "nimeni nu-l poate împiedica să ia această decizie... nici parlamentul, nici societatea civilă, nici publicul", a adăugat jurnalistul rus, Dmitri Muratov, potrivit agerpres.ro. 

„Cei ce mor pentru patrie în război nuclear ajung direct in Rai. Ceilalți vor muri ca niște gândaci!„ 

Jurnaliștii ruși îl susțin pe Vladimir Putin în cazul unui atac nuclear

Jurnaliștii ruși îl susțin pe Vladimir Putin în cazul unui atac nuclear

[Sursa foto: captura video youtube]

În tot acest timp propaganda Kremlinului încearcă să convingă cetățenii ruși că trebuie să accepte orice decizie va lua Vladimir Putin, acest „lider suprem„, care poate dicta în orice clipă sfârșitul omenirii. Ba mai mult, în cazul unui posibil atac nuclear, rușii ar trebui să moară mândri și să fie siguri că, spre deosebire de celelalte națiuni, ei vor ajunge direct în Rai. 

Citeste si: Cum arată uzina Azovstal din Mariupol, unde s-ar adăposti zeci de copii și femei de atacurile armatei ruse  

În cadrul emisunii „Seara cu Vladimir Soloviov”, care a fost difuzată la televiziunea de stat din Rusia, atât invitații cât și moderatoare au făcut declarații halucinante despre un posibil atac nuclear pe Vladimir Putin trebui să-l lanseze atunci când va considera că este cazul. 

„Sunt niște nemernici lipsiți de morală”, a spus Soloviov, referindu-se la țările care ajută Ucraina să țină piept agresiunii și atrocităților rușilor.

„Personal, cred că cea mai realistă cale este cea a unui Al Treilea Război Mondial, având în vedere cum suntem noi și liderul nostru, Vladimir Vladimirovici Putin, știind cum funcționează totul pe-aici, este imposibil, nu este nicio șansă să renunțăm”, a spus și șefa Russia Today, Margarita Simonian, citată de infoștiri.ro. 

Cea mai șocantă declarație aparține tot redactorului șef, Margarita Simonian, care a concluzionat că „ ideea că totul se va termina cu o lovitură nucleară este cea mai probabilă. Mi-e groază, dar înțeleg ce ar însemna lucrul ăsta – noi vom merge în Rai, iar ei doar vor muri ca niște gândaci”. Simonian și-a încheiat delirul spunând că „oricum vom muri toți la un moment dat”.

 

Citește-ne pe

Citește și:

Decizie istorică a UE: Maşinile pe benzină şi motorină, interzise. Cum îi va afecta măsura pe români

LIVE UPDATE Ziua 126 de război în Ucraina. Zelenski cere NATO să admită țara sa în alianță: “Ucraina nu a plătit suficient?”

Declinul unui rocker

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Vești bune pentru români! A fost adoptată ordonanța prin care se amână ratele la bănci. Care sunt condițiile pe care trebuie să le îndeplinești dacă vrei să soliciți o păsuire

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies