Tragedia cumplită care a marcat-o profund pe Feride din serialul Fiica ambasadorului! Celebra actriță Zerrin Sümer a pierdut cel mai iubit bărbat din viața sa!

,

Nimeni nu este suficient de pregătit să piardă cele mai dragi persoane! Celebra Zerrin Sümer a trecut în în urmă cu cinci ani printr-o tragedie cumplită!


In articol:

Zerrin Sümer reprezintă o figura marcantă și importantă pentru cinematografia din Turcia, datorită zecilor de roluri jucate magistral în seriale și filme de excepție de-a lungul celor aproape șase decenii de carieră în domeniul actoriei. Deși nu s-a considerat niciodată o femeie frumoasă, Zerrin Sümer a cucerit publicul cu talentul ei uluitor, cu o carisma aparte și cu o atitudine flexibilă.

Anul trecut celebra actrița a suferit cumplit din cauza decesului celui mai important bărbat din viață să, fratele ei, pe care l-a privit mereu că pe o călăuză a sa și un mare sprijin.

Tragedia cumplită care a marcat-o profund pe Feride din serialul Fiica ambasadorului!

Născută în anul 1945 în orașul Bergama, Zerrin Sümer a crescut și a primit o educație bună alături de fratele ei mai mare, pe care l-a adorat și care i-a fost mereu un sprijin în tot ceea ce a realizat de-a lungul vieții. După ce a absolvit Facultatea de Teatru, Zerrin a început să joace piese de teatru pe scenă Teatrului din Istanbul, acolo unde a decis să se mute pentru a-și construi carieră. Tot în Istanbul a venit la un moment dat și fratele ei împreună cu familia lui.

actorii din serialul fiica ambasadorului

Zerrin Sümer, o actrita completa

[Sursa foto: Instagram Zerrin Sümer]

Citeste si: Averea actorilor din serialele turcești. Cine sunt cel mai bine plătiți actori și cât câștigă pe episod

În anul 1985 Zerrin Sumer a primit și primul rol în filmul artistic, Züğürt Ağa, care i-a adus un prim pas către carieră strălucită de astăzi.

Au urmat apoi multe roluri în seriale și filme importante pe care le-a interpretat magistral reușind să cucerească publicul din Turcia și de peste hotare cu talentul ei.

actorii din serialul fiica ambasadorului

Zerrin Sümer, in serialul Fiica ambasadorului

[Sursa foto: Instagram Beren Gençalp]

În anul 2017, Zerrin a trecut prin cea mai neagră perioada a vieții sale, după ce cu ani în urmă depășise și suferință unui divorț. Însă atunci tristețea a fost mult mai profundă deoarece a pierdut cel mai mare sprijin, fratele ei mai mare cel care a ajutat-o mereu necondiționat și i-a fost întotdeauna alături.

Deși i-a fost greu să mai revină pe platourile de filmare după pierderea fratelui ei, Zerrin Sumer a acceptat în anul 2019 să joace în serialul Fiica ambasadorului și a fost nevoită să se mute pentru o perioada de aproape doi ani în Bodrum, acolo unde s-au desfășurat filmările.

actorii din serialul fiica ambasadorului

Zerrin Sümer, alaturi de fratele ei, care a decedat in anul 2017

[Sursa foto: Instagram Zerrin Sümer]

Citeste si: Cine este și câți ani are Feride, mătușa lui Sancar din serialul Fiica ambasadorului! Iată cu cine a fost căsătorită celebra Zerrin Sümer în viața reală!

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Surpriză de proporții pentru îndrăgitul Kavruk din serialul Fiica ambasadorului din partea soției lui! Totul s-a întâmplat chiar pe platourile de filmare ale producției!

Circ uriaș - Amalia Bellantoni a descins la Poliție: a reclamat că s-a trezit cu profil pe un site de escorte!

Regina NU a murit la ora anunțată de Palatul Buckingham! De ce nu s-a anunțat decesul la timp

Îndrăgita actriță Neslihan Atagul, eroina serialului Fiica ambasadorului, decizie radicală pentru cariera sa!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies