Cine este și câți ani are Feride, mătușa lui Sancar din serialul Fiica ambasadorului! Iată cu cine a fost căsătorită celebra Zerrin Sümer în viața reală!

,

Actrița Zerrin Sümer reprezintă o figură marcantă pentru cinematografia Turciei, datorită zecilor de roluri jucate de-a lungul celor 5 decenii de experiență!


In articol:

Cu peste cincizeci de ani de experiență pe platourile de filmare, Zerrin Sümer face parte din elită actrițelor extrem de de talentate și apreciate în Turcia. Această s-a remarcat de-a lungul celor peste cinci decenii de actorie în numeroase piese de teatru, dar și zeci de seriale și filme artistice de mare succes.

Citeste si: Neslihan Atagul și Kadir Dogulu, ieșire nervoasă în public! Ce i-a scos din minți pe celebri actori din Turcia

Cine este și câți ani are Feride, mătușa lui Sancar din serialul Fiica ambasadorului!

Zerrin Sümer s-a născut în 1945 în orașul Bergama, din Turcia, într-o familie modestă. Această a crescut și a studiat peste ani în orașul natal Bergama, acolo unde a urmat cursurile Facultății de Teatru și a ulterior a început să joace în diverse piese de teatru care i-au adus primul pas către carieră strălucită la care visa pe atunci.

actorii din serialul fiica ambasadorului

Zerrin Sümer, o actrita emblema a Turciei

[Sursa foto: Instagram Zerrin Sümer]

Talentata actrița Zerrin Sümer și-a lăsat o amprenta importantă asupra fiecărei etape în carieră să. În anul 1985 a primit și primul rol într-un film artistic, Züğürt Ağa, care i-a adus un prim pas către celebritate. Au urmat de atunci multe roluri în seriale și filme de excepție pe care le-a jucat cu mare dăruire și acuratețe, reușind să dobândească notorietate și admirație din partea publicului.

Citeste si: Câți bani câștigă actorii din serialul Fiica ambasadorului? Iată ce salarii uluitoare au indragitii Neslihan Atagul și Engin Akyürek, care dau viață personajelor Nare și Sancar!

În anul 2020, Zerrin a acceptat să joace în distribuția serialului Fiica ambasadorului, deși împlinise deja venerabila vârstă de 75 de ani, însă acest lucru nu a împiedicat-o să se integreze în echipa actorilor mult mai tineri și să-i considere că și copiii ei.

Această a legat o strânsă legătură cu toți actorii din serial însă de departe micuța Beren care a jucat rolul Melek a cucerit-o cu desăvârșire și a considerat-o nepoțica ei de suflet.

actorii din serialul fiica ambasadorului

Zerrin Sümer, in serialul Fiica ambasadorului

[Sursa foto: Instagram Zerrin Sümer]

Dincolo de platourile de filmare, Zerrin Sümer s-a dedicat și familiei sale. Această l-a iubit enorm pe soțul ei, Günay Tuncel, un renumit antreprenor, care a administrat mulți ani celebrul restaurant Gunay din Istanbul. Însă actrița și-a pierdut soțul în anul 2019, iar fiul lor, în vârstă de 42 de ani a consolat-o enorm pe mama să și a preluat afacerile moștenite de la tatăl lui.

Citeste si: Surpriză de proporții pentru îndrăgitul Kavruk din serialul Fiica ambasadorului din partea soției lui! Totul s-a întâmplat chiar pe platourile de filmare ale producției!

 

Citește-ne pe

Citește și:

Misterele celor mai spectaculoase peşteri din munţii Hunedoarei. Unde s-ar fi aflat comoara lui Decebal

Menekşe, în pericol de moarte! Fostul ei iubit, Loki are de gând să se răzbune crunt! Aflați ce se va întâmpla luni, 28 februarie, într-un nou episod din Fiica ambasadorului, de...

Procesul care bate și cele mai tari bancuri: Un indian s-a judecat 22 de ani cu căile ferate pentru 25 de cenți

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Cine credeți că este fetița din imagine? Este una dintre cele mai frumoase și talentate actrițe din serialul Fiica ambasadorului! Astăzi e o femeie superbă!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies