Menekşe, în pericol de moarte! Fostul ei iubit, Loki are de gând să se răzbune crunt! Aflați ce se va întâmpla luni, 28 februarie, într-un nou episod din Fiica ambasadorului, de la 20:00, la Kanal D!

,
actorii din serialul fiica ambasadorului

Sancar este socat cand o vede pe Menekse prabusita la pamant

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Menekşe ajunge victima răzbunării crunte puse la cale de Loki, fostul ei iubit, care vrea să o distrugă.


In articol:

Serialul turcesc Fiica ambasadorului a captivat atenția publicului cu fascinanta poveste de iubire dintre cei doi protagoniști, Nare și Sancar. În fiecare săptămână, in serile de luni și marți, de la ora 20:00, noi evenimente emoționante îi țin pe telespectatorii Kanal D în suspans.

Ce se întâmplă luni, 28 februarie, în serialul Fiica ambasadorului: Menekşe, în pericol de moarte!

Povestea păsării pestrițe, așa cum a fost supranumită povestea de viata a tinerei Nare, continuă cu noi momente dificile și palpitante, după ce Sahra încearcă să descopere ce s-a întâmplat cu cadavrul lui Akin și își pune în aplicare un plan diabolic.

actorii din serialul fiica ambasadorului

Nare si Sancar trec peste toate obstacolele

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Între timp însă Sancar reușește să ajungă în casa logodnicei sale, acolo unde Sahra încerca de zor să o descoasă cât mai mult pe Nare. Astfel, Gediz și Sahra pleacă din nou cu coada între picioare după ce planul lor eșuează. Deși s-au aliat doar pentru a-și uni forțele să se răzbune pe Sancar și Nare, Sahra și Gediz ajung se se apropie din ce în ce mai mult. Mai mult decât atât, tânăra doctoriță îi demonstrează lui Gediz că are deja sentimente puternice pentru el.

actorii din serialul fiica ambasadorului

Sahra se indragosteste de Gediz

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Pe de altă parte, Nare îl înfruntă pe Gediz, pentru a-i cere socoteală acestuia după ce a realizat faptul că Sahra a fost trimisă de el. Tânăra Nare îi spune răspicat noului ei dușman că indiferent de planurile lui, ea se va căsători cu Sancar cât mai curând.
Între timp, Dudu încearcă din răsputeri să îi ceară iertare lui Elvan, pentru că această să revină în viața lui Yahia și să renunțe la divorț.

actorii din serialul fiica ambasadorului

Feride o deconspira pe Menekse

[Sursa foto: Captură KANAL D]

La conacul Efeoglu își face apariția Menekse, care însă nu-și imaginează că va fi pusă în mare încurcătură de Feride, mătușa lui Sancar.

Bătrâna Feride atrage atenția tuturor atunci când spune despre Menekse că nu pare să fie o femeie însărcinată așa cum pretinde, deoarece nu avea gleznele umflate.

actorii din serialul fiica ambasadorului

Loki, razbunare crunta impotriva lui Menekse

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Tânăra Menekse pare urmărită de ghinioane căci după momentul dificil de la conac această ajunge victima răzbunării crunte puse la cale de Loki, fostul ei iubit, care vrea să o distrugă pentru că îl trădase cu ceva vreme în urmă.

Citeste si: Menekşe din serialul Fiica ambasadorului, apariție de senzație în rochie de mireasă! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță Tülin Yazkan!

actorii din serialul fiica ambasadorului

Menkse, in pericol de moarte

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Ce se va întâmplă cu Menekse, dar și cum va reacționa Sancar când o va vedea pe fosta lui soție prăbușită la pământ, într-o baltă de sânge, aflați luni, 28 februarie, într-un nou episod din serialul Fiica ambasadorului, de la ora 20:00, la Kanal D!

Citeste si: Cine este și câți ani are suava Menekşe din serialul Fiica ambasadorului! Iată cum arată actrița Tülin Yazkan fără machiaj, dincolo de platourile de filmare!

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

Misterele celor mai spectaculoase peşteri din munţii Hunedoarei. Unde s-ar fi aflat comoara lui Decebal

Cine credeți că este fetița din imagine? Este una dintre cele mai frumoase și talentate actrițe din serialul Fiica ambasadorului! Astăzi e o femeie superbă!

Un primar PNL a tăiat panglica unei capele mortuare: Va fi pusă la dispoziția tuturor!

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Surpriză de proporții pentru îndrăgitul Kavruk din serialul Fiica ambasadorului din partea soției lui! Totul s-a întâmplat chiar pe platourile de filmare ale producției!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies